Stoiximan Super League

Έρχονται αποχωρήσεις

Επιτακτική είναι η ανάγκη να «κοπούν» παίκτες από το ρόστερ της ΑΕΚ καθώς ο αριθμός του είναι αρκετά μεγάλος σε σημείο που δεν θα επιτρέπει στον Μανόλο Χιμένεθ να δουλεύει όπως θέλει. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι παίκτες που θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν είναι γνωστοί. Παρόλα αυτά απομένουν ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν έχει αποφασίσει ο Ισπανός τεχνικός εάν τους θέλει ή όχι στο ρόστερ.

Επιτακτική είναι η ανάγκη να «κοπούν» παίκτες από το ρόστερ της ΑΕΚ καθώς ο αριθμός του είναι αρκετά μεγάλος σε σημείο που δεν θα επιτρέπει στον Μανόλο Χιμένεθ να δουλεύει όπως θα θέλει.

Η Ένωση θα φτάσει να έχει στις τάξεις της περίπου 36 ποδοσφαιριστές. Έτσι τις επόμενες ημέρες ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να κάνει κάποιες εισηγήσεις του για δανεισμούς και λύσεις συμβολαίων σε παίκτες, με τη διοίκηση να ελπίζει ότι θα μπορέσει να αποφορτίσει το ρόστερ.

Με τον Κλαούντιο Νταντόμο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Αντώνης Ρίκκα, όπως και ο Σταμάτης Καλαμιώτης. Η μεγαλύτερη δυσκολία για τη διοίκηση είναι η περίπτωση του Γκερέιρο με τους «κιτρινόμαυρους» να ευελπιστούν ότι τελικά θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να λυθεί η συνεργασία.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αποφασίσει να δουλέψει με τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Γιώργο Νικόλτση. Σίγουρη είναι η παρουσία του Νίκου Εγγλέζου, ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων και πριν από λίγο χρονικό διάστημα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον Τζόζεφ Αγκιρίμπα, ο οποίος αναμένεται να λάβει μέρος στην προετοιμασία. Ο Γκανέζος χαφ αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στον Διαγόρα και είχε καλή παρουσία για τα δεδομένα της δεύτερη κατηγορίας, όμως ο Χιμένεθ θέλει να τον τσεκάρει πριν πάρει την οριστική απόφασή του.

Δανεικοί αναμένεται να δοθούν δανεικοί οι Δημήτρης Φροξυλιάς, ο Ανέστης Αργυρίου, ο Σπύρος Ματεντζίδης και ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι. Σε περίπτωση που ο ο τελευταίος δεν δεχτεί να δοθεί δανεικός είναι πολύ πιθανό να λυθεί το συμβόλαιό του.

Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι δύσκολα θα προχωρήσει η Ένωση σε μεταγραφικές κινήσεις πέρα από αυτές που χρειάζονται. Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι με τις προσθήκες του τερματοφύλακα, του κεντρικού αμυντικού (Χέλγκασον) και του επιθετικού ολοκληρώνονται οι κινήσεις τους

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x