Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός - Κολωνία 1-2 (Τελικό)

Το τέταρτο φιλικό στο Ρόζενχαιμ της Γερμανία έδωσε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Κολωνία (1-2). Το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα είναι και το τελευταίο του «τριφυλλιού» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του παιχνιδιού από το www.sport-fm.gr.

Το τέταρτο φιλικό στο Ρόζενχαιμ της Γερμανία έδωσε ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Κολωνία (1-2). Το παιχνίδι με την γερμανική ομάδα είναι και το τελευταίο του «τριφυλλιού» στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν την Δευτέρα από την χώρα της κεντρικής Ευρώπης και μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει των κρίσιμων προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε. Η γερμανική ομάδα που είναι σαφώς και πιο έτοιμη, τερμάτισε πέρυσι στη μέση της Μπουντεσλίγκα και σίγουρα, αποτελεί ένα δυνατό αντίπαλο. Επίσης, στην ομάδα της Κολωνλιας αγωνίζεται και ο Πέτσκο που παρακολουθούσε πέρυσι ο Παναθηναϊκός.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο προπονητής της Οντένσε, Χένρικ Κλάουσεν, ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι κρατώντας σημειώσεις με τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου του για τον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.




87’ Νέα χαμένη ευκαιρία για τους «πράσινους». Ωραία σέντρα του Καραγκούνη, πολύ κακό το τελείωμα του Πετρόπουλου.

84' Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος φάτσα με το τέρμα, διστάζει, πιάνει τελικά ένα συρτό σουτ, αλλά ο πορτιέρο των Γερμανών διώχνει σε κόρνερ.

81' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ, 2-1. Σκόρερ ο Πετσόνι, με σκαφτό πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή. Στιγμής αδράνειας στην άμυνα του Παναθηναϊκού

78' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημούτσος στη θέση του Νίνη.

76' Ωραίο σουτ του Ποντόλσκι, συρτό και δυνατό περίπου 7-8 μέτρα έξω απο την περιοχή του Καρνέζη, η μπάλα πέρασε δύο μέτρα εκτός εστίας.

72' Ο Πλεσί στη θέση του Κατσουράνη.

64’ Καλή ευκαιρία για την Κολωνια. Ο Ποντόλσκι προσπάθησε με τακουνάκι να κερδίσει τον Τζόρβα αλλά δεν τα κατάφερε, η μπάλα γύρισε πάνω του και με παράλληλη δεν βρήκε τον Κλέμενς όπως έρχονταν, χάνοντας έτσι την ευκαιρία.

61' Ωραία εκτελεσμένο το κόρνερ απο τον Λέτο ο Πετρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε σε πόδια αμυντικού λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

60' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, με τον Λέτο να κάνει την σέντρα τον Πετρόπουλο να κατεβάζει την μπάλα και να κάνει το σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Κολονίας να δίώξει σε κόρνερ.

56' Πρώτο σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Το δοκίμασε ο Ποντόλσκι απο μακριά, αλλά ήταν αδύναμο και ο Τζόρβας μπλόκαρε σχετικά εύκολα.

Ξεκίνησε με τρεις αλλαγές το δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκο. Καραγκούνης, Πετρόπουλος και Σιμάο στη θέη των Μαρίνου, Κλέιτον και Μπιάρσμιρ. 4-3-3 και πάλι απο τον Πορτογάλο.

45' Ο Νίνης εκτέλεσε φάουλ με σέντρα, ο Μπουμσόνγκ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να την πιάσει όπως ήθελε. Με το που έδιωξαν την μπάλα οι Γερμανοί απο την περιοχή τους ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου. Παναθηναϊκός - Κολωνία 1-1.

41’ Χωρίς ευκαιρίες το παιχνίδι, αλλά με ικανοποιητικό ρυθμό για τα δεδομένα της εποχής.

27’ Ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές, ισορρόπησε και πιέζει την αντίπαλό του.

19' Γκολ για τον Παναθηναϊκο. Ο Μαρίνος βγήκε τετ-α-τετ και κέρδισε το πέναλτι απο ανατροπή του Μοχαμάντ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Λέτο και 1-1.

17', Γκολ. 1-0 η Κολωνία Φοβερό γκολ απο τον Ποντόλσκι, ο οποίος πήρε την μπάλα 15 μέτρα έξω απο την περιοχή, γύρισε το σώμα του προς την εστία και με ένα άπιαστο βολέ έστειλε την μπάλα κοντά στο παραθυράκι, κάνοντας το 1-0 για την Κολωνία.

10' Ελέγχει τον ρυθμό η γερμανική ομάδα η οποία κερδίζει τις μονομαχίες και φαίνεται πιο έτοιμη. Ο Παναθηναϊκός συνήθως είναι σε θέση άμυνας.

6' Ευκαιρία για την Κολωνία. Ο Νοβάκοβιτς βρέθηκε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι, έκανε το σουτ αλλά ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ πέφτωντας σωστά στην αριστερή γωνία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, αναγνωριστικές οι πρώτες κινήσεις των δύο ομάδων.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, κάποιοι απο τους εκατό οπαδούς του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο γήπεδο σήκωσαν ένα πανό μπροστά σε μία απο τις κάμερες που καλύπτει το παιχνίδι το οποίο έγραφε: «Τζιγκερ πούλα την ΠΑΕ και εξαφανίσου»



Παναθηναϊκος: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Νίνης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Λέτο, Κλέιτον

Σύνθεση δευτέρου ημιχρόνου: Καρνέζης, Βυντρα, Μπιαρσμιρ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης (72' Πλεσί), Νίνης (78' Δημούτσος), Λέτο, Πετρόπουλος

Κολωνία: Ρένσιγκ, Μπρέτσκο, Μοχαμάντ, Πετζόνι, Ποντόλσκι, Ρίτερ, Νοβάκοβιτς, Αντρεζίνιο, Πέτσκο, Γιάγιαλο, Ζερομέλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x