Κώστας Μιαούλης

Μια ενδεκάδα μεταγραφές, αλλά… κενά ακόμα υπάρχουν!

H AEK αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές. Δεν χρειαζόταν να παρακολουθήσει κανείς το φιλικό με την Μπακού για να κατανοήσει τι παίκτες λείπουν και δεν είναι κανονικά και λίγοι. Για μένα, μείνει-δε μείνει ο Ντιόπ, ένας «κόφτης» ακόμα χρειαζόταν. Δεξιός επιθετικός επίσης δεν υπάρχει, αριστερός στόπερ (που ζήτησε ο Χιμένεθ) δεν υφίσταται, όπως και μπακ-απ του Καράμπελα, αλλά εκεί ας πούμε πως παίζει ο Κοντοές αν χρειαστεί ή ο Λαγός.

H AEK αυτή τη στιγμή έχει πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές.

Δεν χρειαζόταν να παρακολουθήσει κανείς το φιλικό με την Μπακού για να κατανοήσει τι παίκτες λείπουν και δεν είναι κανονικά και λίγοι.

Για μένα, μείνει-δε μείνει ο Ντιόπ, ένας «κόφτης» ακόμα χρειαζόταν.

Δεξιός επιθετικός επίσης δεν υπάρχει, αριστερός στόπερ (που ζήτησε ο Χιμένεθ) δεν υφίσταται, όπως και μπακ-απ του Καράμπελα, αλλά εκεί ας πούμε πως παίζει ο Κοντοές αν χρειαστεί ή ο Λαγός.

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης

Στο χθεσινό ματς με την Μπακού, επιβεβαιώθηκαν κάποιοι σοβαροί φόβοι που υπάρχουν για την ομάδα, ενώ φάνηκαν και οι προθέσεις του Μανόλο για το τι θέλει να καταφέρει -έστω και αν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, αφού πλην του 4-2-3-1, δεν μπορεί να παίξει και κάτι άλλο.

Το μοναδικό κλασσικό εξάρι που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Γι’ αυτή την άποψη μπορεί να ρωτήσει κανείς και τον Φερνάντο Σάντος. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι από την ΑΕΚ ρώτησαν, αλλά το κασέ των 500.000-600.000 ευρώ αυτή τη στιγμή φαίνεται ασήκωτο. Έχει την ικανότητα και να κόψει και να μοιράσει με κάποια σχετική αξιοπρέπεια το παιχνίδι, αλλά και σουτ έξω από την περιοχή έχει καλό.

Για τον Ντούσερ, το βλέπω ακόμα πιο δύσκολο, ενώ αν η ΑΕΚ πάει σε λύση Ιγκλέσιας, δεν θα μπορούμε να συζητάμε για ισάξια αντικατάσταση του Ντιόπ. Αν το πάρει σωματομετρικά κανείς -και τι παίκτη αναζητά ο Χιμένεθ, για την πρώτη κεφαλιά μετά από τα βολέ του τερματοφύλακα- ο Ιγκλέσιας καλός είναι, αλλά υστερεί στα υπόλοιπα.

Λάβετε υπόψη σας ότι η μεταγραφή του αμυντικού χαφ είναι η μοναδική που συζητάει αυτή την ώρα να κάνει η διοίκηση, αν δεν μείνει ο Ντιόπ. Η «Ένωση» περιμένει να βρεθεί κάποια πρόταση για τον Γκέντσογλου και περιμένει να δικαιωθεί από τη ΦΙΦΑ για την υπόθεση του Αραούχο -μπας και πάρει κάνα φράγκο από τη Λανούς.

Οι άλλες λύσεις είναι να αποδεσμευτεί από συμβόλαια σαν του Ντιόπ και θεωρώ πως η ορθή και συναινετική συμπεριφορά της μέχρι τώρα στο πρόβλημα του ποδοσφαιριστή, μόνο σε καλό μπορεί να της βγει. Μόνο που ο Μανόλο δεν μπορεί να περιμένει άλλο, οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Στο «θαύμα» να βρει ομάδα ο Γκερέιρο δύσκολα μπορεί να πιστέψει πλέον κανείς…

Ο Χιμένεθ, επειδή γνωρίζει πάρα πολύ καλά που είναι το πρόβλημα, δουλεύει πάρα πολύ στο πως θα διασπάσει τις άμυνες -ταμπούρι. Εκεί είναι που πετάει κάθε χρόνο η «Ένωση» πάρα πολλούς πόντους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ν’ αποκτήσει ταχύτητα στα άκρα και να μπορεί να βάζει περισσότερο κόσμο στην αντίπαλη περιοχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x