Ειδήσεις

«Δεν παίξαμε άμυνα»

Στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι διεθνείς στην άμυνα πάνω στους Ρώσους θεωρεί ότι οφείλεται η ήττα της Εθνικής μπάσκετ από τους πρώην Σοβιετικούς ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, πως δεν έγιναν σωστές επιθέσεις όταν η ομάδα ήταν κοντά στο σκορ, πως χάθηκαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ και πως δεν υπήρχε ομαδικότητα.

Στα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι διεθνείς στην άμυνα πάνω στους Ρώσους θεωρεί ότι οφείλεται η ήττα της Εθνικής μπάσκετ από τους πρώην Σοβιετικούς ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, πως δεν έγιναν σωστές επιθέσεις όταν η ομάδα ήταν κοντά στο σκορ, πως χάθηκαν πολλά αμυντικά ριμπάουντ και πως δεν υπήρχε ομαδικότητα. Πιστεύει πως δεν υπήρξε αδιαφορία, επειδή η «εθνική αγαπημένη» είχε ήδη προκριθεί και περιμένει καλή εμφάνιση κόντρα στη Γεωργία την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά: «Δεν υπήρχαμε στην άμυνα. Συνήθως, σε κάθε ματς δεχόμαστε 60-65 πόντους και απόψε στο ημίχρονο είχαμε δεχτεί ήδη 42. Νομίζω πως οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε και πάλι να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, ακόμη και με την τόσο κακή άμυνα, αλλά όταν ήμασταν κοντά στο σκορ, δεν κάναμε σωστές επιθέσεις. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, γιατί επιλέξαμε να παίξουμε σύνθετες άμυνες, στις οποίες μόνο με ομαδική δουλειά μπορείς να πάρεις τα ριμπάουντ και σήμερα μας "χτύπησαν" εκεί οι Ρώσοι.

Δεν επηρεαστήκαμε, επειδή ξέραμε πως έχουμε προκριθεί από το αποτέλεσμα νωρίτερα. Εμείς ήρθαμε να νικήσουμε, όμως, σε κάποιο σημείο "έγειρε η πλάστιγγα" υπέρ των Ρώσων και δεν καταφέραμε να μπούμε ξανά στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να έχουμε καλή εικόνα κόντρα στη Γεωργία, ώστε να "χτίσουμε" ψυχολογία και στα προημιτελικά, σε ένα ματς, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x