Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Αποκλειστικό: Ρουμανία-Ελλάδα στο ΟΤΕ TV!

Ο ΟΤΕ έκλεισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φιλικού που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ρουμανία, την ερχόμενη Τρίτη.

Ο ΟΤΕ έκλεισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του φιλικού που θα δώσει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Ρουμανία, την ερχόμενη Τρίτη.

Η ενημέρωση είναι πως το φιλικό θα ξεκινήσει στις 21.30.

O OTE έκλεισε, επίσης, δικαιώματα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2012, καθώς και φιλικών αγώνων. Αναλυτικά, οι μεταδόσεις των ΟΤΕ TV Sport την Παρασκευή και την Τρίτη:

Παρασκευή 11.11.2011
10.50 F1 ABU DHABI PRACTICE1 LIVE OTE sport3
14.50 F1 ABU DHABI PRACTICE2 LIVE OTE sport3
19.00 Πιερικός-Βέροια Football League LIVE OTE sport1
21.45 Ουκρανία-Γερμανία Φιλικός αγώνας LIVE OTE sport2
22.00 Γαλλία-ΗΠΑ Φιλικός αγώνας LIVE OTE sport1


Τρίτη 15.11.11
21.05 Κροατία-Τουρκία Μπαράζ Πρ. EURO 2012 LIVE OTE sport3
21.30 Ελλάδα-Ρουμανία Φιλικός αγώνας LIVE OTE sport1
21.45 Γερμανία-Ολλανδία Φιλικός αγώνας LIVE OTE sport2
23.00 Πορτογαλία-Βοσνία Μπαράζ Πρ. EURO 2012 LIVE OTE sport3
00.00 Γαλλία-Βέλγιο Φιλικός αγώνας REC OTE sport2 (15.11 22.00)



Καταγγέλει επιχείρηση κατάργησης μιθωτής εργασίας

Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση για τον ραδιοσταθμό Flash:

«8 Νοεμβρίου 2011

Επιχείρηση κατάργησης της μισθωτής εργασίας των δημοσιογράφων με μαθητευόμενους είναι σε εξέλιξη στον Ρ/Σ « FLASH », ώστε η ιδιοκτησία να καθιερώσει φθηνή και ανασφάλιστη εργασία με πρόγραμμα πρακτικής άσκησης σπουδαστών του τμήματος ΜΜΕ του Παντείου Πανεπιστημίου εφαρμόζοντας νέα ήθη στην ενημέρωση.

Το σχέδιο αυτό της εργοδοσίας, που αποσκοπεί και σε νέες απολύσεις πέραν από τις 52, που έχουν ήδη γίνει στον Ρ/Σ « FLASH », «βγήκε στον αέρα» σε εκπομπή το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011 στις 7μ.μ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή μεταδόθηκε ο απίστευτος διάλογος της παρουσιάστριας με σπουδάστριες ότι καθηγητές του Παντείου πληροφορούν τους φοιτητές ότι είναι η εποχή, που θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο «ξεσκαρτάρισμα» στις επιχειρήσεις ΜΜΕ. Επίσης, τόσο η ιδιοκτησία όσο και οι καθηγητές συμφωνούν ότι τώρα θα δημιουργηθούν «ευκαιρίες» με τις απολύσεις, αφού θα περισσεύουν θέσεις φθηνής εργασίας για εκπαιδευόμενους.

Είναι θλιβερό ότι η υπονόμευση του ενημερωτικού χαρακτήρα του σταθμού και η υποβάθμιση του δημοσιογραφικού προϊόντος καθόλου δεν απασχολούν την ιδιοκτησία, ούτε βέβαια, όπως φαίνεται, και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δηλώνει κατηγορηματικά προς την ιδιοκτησία και τη διεύθυνση του Ρ/Σ « FLASH » ότι τα σχέδια τους, με πρόσχημα την κρίση, για Μ.Μ.Ε. χωρίς δημοσιογράφους, δεν θα περάσουν και καλούμε, επίσης, το Τμήμα ΜΜΕ του Παντείου να αναλάβει τις ευθύνες του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x