Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

H ΠΟΕΣΥ αποφάσισε: Καμία εξαίρεση για περιγραφή την μέρα της απεργίας!

Στο Δ. Σ. της, η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε πριν λίγο να μην δοθεί καμία εξαίρεση για περιγραφή σε αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί την Τετάρτη, μέρα της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Στο Δ. Σ. της, η ΠΟΕΣΥ αποφάσισε πριν λίγο να μην δοθεί καμία εξαίρεση για περιγραφή σε αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί την Τετάρτη, μέρα της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ.΄

Έτσι, είναι οριστικό πως τόσο ο αγώνας Ολυμπιακού-Δόξας που θα δείξει η Nova για την Σούπερ Λίγκα, όσο και το Τότεναμ-ΠΑΟΚ για το Europa League που έχει ο ΑΝΤ1, αλλά και τα παιχνίδια που θα μεταδώσουν Nova και OTE TV δεν θα έχουν περιγραφή από Έλληνα επαγγελματία δημοσιογράφο.

Η ΠΟΕΣΥ επικύρωσε την 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ την Τετάρτη, την στάση εργασίας (11-15.00) την Πέμπτη και τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες στα δημόσια ΜΜΕ απ' την Πέμπτη (γράψαμε χθες), δηλαδή και στην ΕΡΤ.

Χωρίς σχολιασμό η μετάδοση της κλήρωσης του Euro 2012
Επιβεβαιώθηκε και αυτό που γράψαμε χθες, πως λόγω των 24ωρων απεργιών στην ΕΡΤ, η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Euro 2012 θα γίνει την Παρασκευή απ' τη ΝΕΤ δίχως σχολιασμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x