Κώστας Μιαούλης

Η λαβωμένη ΑΕΚ αντέχει, το σερί μεγαλώνει

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε αυτά τα παιδιά που, με τρομερά προβλήματα, συνεχίζουν τον αγώνα τους. Η ΑΕΚ κόντρα σε μια Κέρκυρα που με τη γνωστή συνταγή της θέλησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη, τον Μπέλεκ να χάνει ένα κάρο ευκαιρίες μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, αλλά τελικά επικράτησε και συνεχίζει να διευρύνει το σερί της.

Ένα μεγάλο μπράβο, αξίζει σε αυτά τα παιδιά που με τρομερά προβλήματα, συνεχίζουν τον αγώνα τους.

Η ΑΕΚ κόντρα σε μια Κέρκυρα που με τη γνωστή συνταγή της, θέλησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, είδε την τύχη να της γυρνά την πλάτη, τον Μπέλεκ να χάνει ένα κάρο ευκαιρίες μέχρι να βάλει το νικητήριο γκολ, αλλά τελικά επικράτησε και συνεχίζει να διευρύνει το σερί της.

Επειδή μέσα από τις ατυχίες και τα προβλήματα, πάντοτε προκύπτουν και ευκαιρίες για νεότερους παίκτες, στα λίγα λεπτά που είδαμε τον Τσίτα, θεωρώ πως διαπιστώσατε το πόσο σπουδαίο ταλέντο έχει αυτό το παιδί και πόσο η ΑΕΚ θα πρέπει να επενδύσει πάνω του.

Του Κώστα Μιαούλη

Ο Λεονάρντο αυτόν τον καιρό είναι φυσιολογικό να περνάει κάμψη. Αυτός που φαίνεται να καλύπτει το κενό απόδοσης του «Λεό» με ιδανικό τρόπο είναι ο Κάρλος, ο οποίος από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά μοιάζει άλλος άνθρωπος. Ο Μπέλεκ ήταν μέσα στις φάσεις και το γεγονός ότι κατάφερε να βάλει να ένα δύσκολο γκολ μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες, σημαίνει πως η ψυχολογία του σε αυτό το θέμα αρχίζει να φτιάχνει.

Κέρδος για την ΑΕΚ που παλεύει κόντρα στις πολλές ελλείψεις και τα προβλήματα και ο Ρίκκα και ο Αργυρίου, αλλά και ο Γκερέιρο που ενεργοποιείται ξανά σιγά-σιγά και σίγουρα χρειάζεται -ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια με τα «στημένα». Η ΑΕΚ συνεχίζει να χτίζει αυτοπεποίθηση πάνω στο σερί της.

Μπράβο στον κόσμο που αυτή τη φορά ήταν πολύ περισσότερος και στάθηκε δίπλα στην ομάδα και τα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και για άλλον λόγο μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Η ιστορία με τις κάρτες φαίνεται πως τραβάει πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x