Κώστας Μιαούλης

Το χρέος των ΑΕΚτζήδων και τα «κοράκια» που παραμονεύουν…

Βλέπω πως η συνεχής βελτίωση της ΑΕΚ και το γεγονός πως είναι πρώτη ή έστω (αν πάρουν όπως είναι αναμενόμενο, τα ματς που εκκρεμούν οι δύο «αιώνιοι) κοντά στη βαθμολογία, έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς. Πρώτοι απ’ όλους, βέβαια, θα πρέπει να νιώθουν εκτεθειμένοι εκείνοι που ήθελαν να στηριχθεί ο Χιμένεθ.

Βλέπω πως η συνεχής βελτίωση της ΑΕΚ και το γεγονός πως είναι πρώτη ή έστω (αν πάρουν όπως είναι αναμενόμενο, τα ματς που εκκρεμούν οι δύο «αιώνιοι) κοντά στη βαθμολογία, έχει προκαλέσει ανησυχία σε πολλούς.

Πρώτοι απ’ όλους, βέβαια, θα πρέπει να νιώθουν εκτεθειμένοι εκείνοι που ήθελαν να στηριχθεί ο Χιμένεθ.

Του Κώστα Μιαούλη

Αλήθεια, σκέφτεστε αν το καλοκαίρι έλεγε πως δεν έχει παίκτες, τώρα -με τόσα προβλήματα που έχουν προκύψει- τι θα μας έλεγε; Μάλλον θα μας έλεγε ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά. Όταν υπολογίζεις σε όλο σου το ρόστερ, ένα ρόστερ που δεν αξίζει τόση απαξίωση, όσο αν ονειρευόμαστε καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ, τότε κάτι μπορεί να κάνεις. Τουλάχιστον να μην έχεις αποχαιρετίσει την κούρσα, όπως τα πρόσφατα προηγούμενα χρόνια τέτοιον καιρό, που μάλιστα, θεωρητικά είχαμε και καλύτερα ρόστερ. Ή μήπως κάνω λάθος;

Οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να πυκνώσουν τις τάξεις τους, πηγαίνοντας μαζικά στο γήπεδο για να δώσουν κουράγιο σε αυτούς τους αθλητές που παλεύουν για την ομάδα. Να τους πουν «ευχαριστώ» για την βελτίωση τους μέσα στο γήπεδο και για το καλύτερο ποδόσφαιρο που παίζουν από αγωνιστική σε αγωνιστική, θυμίζοντας μια ομάδα που θέλουμε να βλέπουμε.

Πέρασε στα ψιλά, αλλά η ΑΕΚ έκανε περισσότερες τελικές προσπάθειες απ’ οποιαδήποτε άλλη ομάδα φέτος μέχρι τώρα σε ένα ματς. Έστω και με την Κέρκυρα που κάθεται πίσω, το να βγάλεις τόσες σπουδαίες και ξεκάθαρες ευκαιρίες δεν είναι λίγο. Όπως και πολλά μπράβο αξίζουν στον προπονητή που κάθε αγωνιστική βγάζει λύσεις, με παίκτες που ο προκάτοχος του είχε παραπεταμένους.

Η πορεία της ΑΕΚ έχει ανησυχήσει αρκετό κόσμο κι ασφαλώς πολλά «κοράκια» πάσης φύσεως. Το μήνυμα από τη διαιτησία του Αμπάρκιολη ήταν πως τώρα δεν θα περιοριστούν μόνο στις κάρτες, αλλά θα έρθουν κι άλλες «πιστολιές». Με μια διοίκηση ανύπαρκτη και με μια ομάδα παρατημένη στη μοίρα της, ο μόνος που μπορεί να την προστατεύσει από κάθε είδους «αρπακτικά» είναι ο κόσμος της. Γι’ αυτό και το Σάββατο η παρουσία στο γήπεδο, πρέπει να είναι μαζική. Και ό,τι μαζευτεί από τις εισπράξεις, θα πρέπει να πάει στους λογαριασμούς των παικτών και μόνο…

ΥΓ: Όποιος κάνει λάθος να ξεχωρίζει τους «εχθρούς» είναι πολύ γελασμένος. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να επηρεάζει καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Τώρα που η πίεση μεγαλώνει για τους διαιτητές, θα δούμε πολλά -όχι μόνο στα ματς των πρωταγωνιστών, αλλά και σε παιχνίδια που θα επηρεάζουν τις παρουσίες ποδοσφαιριστών για την επόμενη εβδομάδα.

Ο ένας έχει τον Τοροσίδη να υποδεικνύει στον διαιτητή, τι χρώμα κάρτα θα βγάλει και ο άλλος τον Λέτο να βρίζει αντιπάλους και διαιτητή και ενώ είναι χρεωμένος με κάρτα από το 20’ να μην παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Κάρτες, όμως, υπάρχουν μόνο για τις διαμαρτυρίες των δικών μας ποδοσφαιριστών…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x