Κώστας Μιαούλης

Πλησιάζει, δυστυχώς, η ώρα της κρίσης

H AEK καλείται να τα βγάλει πέρα σε μια απαιτητική εβδομάδα. Θα είναι 16 όλοι κι όλοι αυτοί που θα ταξιδέψουν στο Γκρατς και αυτό που έχω να ευχηθώ και να ελπίζω είναι αυτή να ήταν η τελευταία φορά που η «Ένωση» παρατάει το Europa League ή γενικότερα τα παιχνίδια στην Ευρώπη. Θέλω να πιστεύω πως έστω και αυτοί που θα παίξουν την Τετάρτη θα δώσουν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα γιατί το μηδέν στον όμιλο θα είναι ένα πολύ αρνητικό σημείο.

H AEK καλείται να τα βγάλει πέρα σε μια απαιτητική εβδομάδα.

Θα είναι 16 όλοι κι όλοι αυτοί που θα ταξιδέψουν στο Γκρατς και αυτό που έχω να ευχηθώ και να ελπίζω είναι αυτή να ήταν η τελευταία φορά που η «Ένωση» παρατάει το Europa League ή γενικότερα τα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Θέλω να πιστεύω πως έστω και αυτοί που θα παίξουν την Τετάρτη θα δώσουν τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί το μηδέν στον όμιλο θα είναι ένα πολύ αρνητικό σημείο.

Του Κώστα Μιαούλη

Κακά τα ψέματα, πάντως, όλοι αυτό που κοιτάζουν και που έχουν στραμμένα τα βλέμματα είναι το ματς με τον Ατρόμητο. Ένα παιχνίδι που για μένα, είναι το κρας-τεστ για το αν η ΑΕΚ μπορεί ν’ αντέξει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Είναι ένα ματς στο οποίο οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πειστούν και οι ίδιοι πως το σερί τους μπορεί να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο. Πώς, όμως, μπορούν να γίνονται τέτοιες σκέψεις για τα αγωνιστικά, όταν τους ποδοσφαιριστές απασχολούν ταυτόχρονα και δικαίως οι πληρωμές τους;

Πραγματικά είναι ν’ απορεί κανείς με την απάθεια και την αδιαφορία των μετόχων κυρίως αυτής της διοίκησης. Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα και το μόνο που απομένει να σκέφτεται κανείς είναι αν μετά την τελευταία υποχρέωση της ομάδας που είναι η αναμέτρηση με την Καλαμάτα για το Κύπελλο -και όταν θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές- θα είναι όλα ίδια.

Με τι μούτρα διοίκηση και μέτοχοι θα μπορέσουν ν’ απευθυνθούν πρώτα απ’ όλα στον κόσμο της ομάδας και ύστερα σε όλους αυτούς που είναι απλήρωτοι; Επίσης, με ποιο θράσος οι Supporters, που έκαναν διευκόλυνση στον Παππά ανοίγοντας του τον δρόμο της αποχώρησης, θα μπορούν να μιλάνε ξανά για το… εγχείρημα τους; Η ΑΕΚ πετάει αγωνιστικά, παρά τα όποια προβλήματα της. Όπως συμβαίνει όμως σε κάθε μεγάλη συμφορά στην ιστορία, η ζημιά θα γίνει από… μέσα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την «Ένωση». Οι… «σωτήρες» με τι πρόσωπο θα κυκλοφορούν στον δρόμο αν η καταστροφή δεν αποφευχθεί;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x