Διονύσης Δεσύλλας

Περί Σωτήρη Νίνη…

Καλή χρονιά σε όλους, δημιουργική, με υγεία, ευτυχία και ό, τι ποθεί ο καθένας. Και ευχές για κουράγιο, ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ήρθε. Πάμε, τώρα, στα… καθιερωμένα.

Καλή χρονιά σε όλους, δημιουργική, με υγεία, ευτυχία και ό, τι ποθεί ο καθένας. Και ευχές για κουράγιο, ενόψει της δύσκολης χρονιάς που ήρθε. Πάμε, τώρα, στα… καθιερωμένα.

*Ο Παναθηναϊκός κάνει λάθος με τον Σωτήρη Νίνη. Μεγάλο, το οποίο μας οδηγεί σε άλλες εποχές, όχι και τόσο παλιές. Με την κίνηση του να στείλει εξώδικο στον νεαρό άσο, όχι μόνο δεν πετυχαίνει τίποτα, αλλά καταφέρνει να κάνει ζημιά στον ίδιο του τον εαυτό: Γίνεται αντιπαθής στον ποδοσφαιριστή (που αυτό τον καιρό είναι και τραυματίας), αλλά και σε άλλους παίκτες και χωρίς λόγο διαταράσσει την. εντός Παιανίας. ηρεμία που επικρατεί και που έχει φέρει αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα παιδί του Παναθηναϊκού, που δεν έδωσε ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

*Μην ξεχνάμε ότι ο Νίνης, αν τελικά συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού, θα ανήκει μέχρι το καλοκαίρι στους «πράσινους». Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πως, όμως, θα μπει να παίξει ένας ποδοσφαιριστής που έχει δεχθεί εξώδικο από την ίδια του την ομάδα;

*Το ότι ο Νίνης θέλει να φύγει για το εξωτερικό είναι δεδομένο. Το ότι ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, για τους Χ, Ψ λόγους χάνει μια μεγάλη ευκαιρία είναι, επίσης, δεδομένο. Θυμηθείτε τι έλεγαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ μετά τον πρώτο χρόνο του 16χρονου τότε Νίνη: «Αυτό το παιδί ή θα το κρατήσουμε πολλά χρόνια στην ομάδα ή θα πάρουμε πολλά χρήματα από πώλησή του». Αμ δε… Ούτε το ένα θα κάνει, απ’ ότι φαίνεται το «τριφύλλι», ούτε το άλλο. Θα αρκεστεί μόνο στα εξώδικα και σε κάτι χιλιάδες ευρώ, επειδή ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες.

*Κλείνοντας, θα προτείνω μια λύση, που ακούει σε ένα μαγικό όνομα! ΤΣΑΚΑΣ! Ναι, ναι, ο Βλάσης, που χθες διαλαλούσε ότι έκλεισε τον Τζαβέλα. Αφού, λοιπόν, κάνει μεταγραφές ποδοσφαιριστών και οι Αραβες τα έχουν βρει σε όλα με τον Βαρδινογιάννη, γιατί δεν κρατάνε και τον Νίνη; Απλό δεν είναι…; Καλημέρα σας…

Για επικοινωνία: dionisis_d@hotmail.com
twitter@dionisis_d

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x