Stoiximan Super League

Δύσκολα ο Μάκος

Ούτε την Τρίτη κατάφερε να προπονηθεί ο Γρηγόρης Μάκος. Οι ενοχλήσεις που έχει ξανά στον αστράγαλο ο μεσοαμυντικός της ΑΕΚ δεν έχουν υποχωρήσει στο βαθμό που να του επιτρέπουν να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα κι έκανε ατομικό. Έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν πως θα προστεθεί στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Γεωργέα, Λαγού (ατομικό), Γκούντγιονσεν (ασκήσεις ενδυνάμωσης), αλλά και του τιμωρημένου Κοντοέ.

Ούτε την Τρίτη κατάφερε να προπονηθεί ο Γρηγόρης Μάκος.

Οι ενοχλήσεις που έχει ξανά στον αστράγαλο ο μεσοαμυντικός της ΑΕΚ δεν έχουν υποχωρήσει στο βαθμό που να του επιτρέπουν να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα κι έκανε ατομικό.

Έτσι, μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν πως θα προστεθεί στις δεδομένες απουσίες των τραυματιών Γεωργέα, Λαγού (ατομικό), Γκούντγιονσεν (ασκήσεις ενδυνάμωσης), αλλά και του τιμωρημένου Κοντοέ.

Ο Τραϊανός Δέλλας ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, για να «χαλαρώσει» από τους συνεχείς αγώνες, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τους Κρητικούς. Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x