Λάμπρος Γκαραγκάνης

Κόκκινο της φωτιάς!

Η νέα ιστοσελίδα του SuperΣΠΟΡ FM 94.6 έχω την εντύπωση πως θα είναι ιδιαίτερα γούρικη! Η πρεμιέρα μας με Κώστα Μιαούλη ήταν ικανοποιητική και μόνος σκοπός μας από εδώ και μπρος θα είναι αποκλειστικά το απόλυτο των προβλέψεων. Κάθε αρχή προϋποθέτει και το… καθιερωμένο μούδιασμα. Ο Κωστής άρχισε μ΄ ένα τέσσερα στα πέντε, με «μαύρο πρόβατο» τη Μαλάτιασπορ, ενώ εμείς πέσαμε στις περιπτώσεις. Αν και είχαμε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για το Ρόζενμποργκ-Στάμπαεκ (σας θυμίσαμε το περυσινό 1-6), μας παρέσυρε η ισόβια πρωταθλήτρια Νορβηγίας. Όσον αφορά τη Σάλκε, σκόραρε για πρώτη φορά μακριά από το Γκενζελκίρχεν και πήρε ένα τεράστιο διπλό στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν. Το… δικό μας «τρία στα πέντε» έχει περιθώρια βελτίωσης!

Για το προσεχές τριήμερο σειρά παίρνουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με πρώτο και καλύτερο το Τσάμπιονς Λιγκ και τους αγώνες για τους ομίλους 1 έως 4! Η συμμετοχή του Ολυμπιακού επισκιάζει τα υπόλοιπα ματς, μιας και υπάρχει και σήμερα, όπως και αύριο (με τον Παναθηναϊκό) άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον. Σχετικά με το στοίχημα τώρα, σε τέτοιες περιπτώσεις τρία παιχνίδια αρκούν για να εκπληρώσουν ό,τι ζητάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και θα περάσουμε με λελογισμένη επιλογή χρηματικού ποσού ευχάριστα το βράδυ μας περιμένοντας το κέρδος και δεν θα πάμε κόντρα στην τύχη μας και στις πιθανότητές μας. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε και πάλι πως τέτοιες ημέρες παίζουμε μόνο Τσάμπιονς Λιγκ και τίποτε άλλο!

Σημείο 1: Ο άσος της Λίβερπουλ με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι «κόκκινοι» απέδειξαν απέναντι στη Φούλαμ πως, πλέον, μπορούν να γυρίσουν και ματς που δεν τους πάει καλά, μάλιστα κάτω από κακές προϋποθέσεις. Οι Ισπανοί είναι ομάδα ανούσια που βαριέσαι να τη βλέπεις.

Σημείο 2: Σ΄ αυτήν την αναμέτρηση κοντράρονται δύο «κόκκινοι»! Η μονακό υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε πως η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει χάσει ήδη! Η παρουσία του Γκαμπριέλ Σούρερ στην άμυνα έχει γιατρέψει την… αχίλλειο πτέρνα των Πειραιωτών. Και να ηττηθούν, θα ηττηθούν δύσκολα. Θα προτείνουμε τον άσο πιστεύοντας στην ισχύ των Καλόν, Σεβαντόν, Αντεμπαγιόρ και Σαβιόλα. Γκολ η ελληνική ομάδα θα δεχθεί σίγουρα!

Σημείο 3: Κλείνουμε με το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην «Τογιότα Αρένα». Η Σπάρτα Πράγας προέρχεται από νίκη στο ντέρμπι με τη Σλάβια, αλλά αυτά τα ματς η ομάδα του Φέργκιουσον ξέρει να τα κατακτά, ακόμη κι αν πιεστεί.

Φουλ στο «κόκκινο», λοιπόν, με:

Λίβερπουλ-Λα Κορούνια 1 2.00 Interwetten
Μονακό-Ολυμπιακός 1 1.65 Interwetten
Σπάρτα Πράγας-Μάντσεστερ Γ. 2 1.75 Eurobet

Λάμπρος Γκαραγκάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x