Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο Λάζλο Μπόλονι έχασε το λογαριασμό

Ποια είναι τελικά τα λάθη που έκανε ο Λάζλο Μπόλονι; Το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο αν τυχόν από τον ίδιο μια απάντηση. Για τον Ρουμάνο, όχι ότι όλα δούλεψαν ρολόι, αλλά, δεν φαίνεται να έχει διδαχθεί κάτι από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή. Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Ποια είναι τελικά τα λάθη που έκανε ο Λάζλο Μπόλονι;

Το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο αν τυχόν από τον ίδιο μια απάντηση.

Για τον Ρουμάνο, όχι ότι όλα δούλεψαν ρολόι, αλλά, δεν φαίνεται να έχει διδαχθεί κάτι από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Μιλώντας για 2,5 ώρες ακατάπαυστα, σε ρυθμό πυροβολαρχίας, γεμάτος απορία για μια πορεία που επεφύλλασε αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις και μια νίκη μέσα στο Λονδίνο, ο Μπόλονι ίσα ίσα που κατάλαβε ότι είχε στα χέρια του μια ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες, αλλά, αυτό δεν ήταν κάτι που το αντιλήφθηκε νωρίτερα από το τέλος της χρονιάς. Και μάλιστα ήταν κάτι που του χρησίμευσε για να τα μπαλώσει.

Σκέτη απογοήτευση ήταν ο Ρουμάνος, ίσως στην τελευταία του επαφή με τους δημοσιογράφους, πριν αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, εκτός κι αν εκείνο το ραντεβού –που ακολουθούσε- με τους διοικούντες, θα σφράγιζε την παραμονή του.

Ο Μπόλονι δεν εξηγεί τους τραυματισμούς, τις θλάσεις που έγιναν ανέκδοτο για τον φετινό ΠΑΟΚ. Σε κάποια σημεία αναφέρετε σε μυικούς τραυματισμούς και αναρωτιέται κανείς, ακόμη και ο πιο αδαής, αν αυτού του είδους οι τραυματισμοί, δεν είναι απόρροια κακής προετοιμασίας ή έντονης και πιεστικής προπόνησης…

Ο άνθρωπος απέδειξε ότι εκπέμπει σε άλλο μήκος κύματος όταν ανησυχεί περισσότερο για το αν η επαφή του με τους δημοσιογράφους δεν ήταν αυτή που έπρεπε και χρειάζεται, άκουσον άκουσον, μόνον ένα χρόνο για να το αντιληφθεί…

Κι αυτό είναι το λιγότερο και ίσως αυτό που δημιούργησε μια άμυνα γύρω του για να μην αποκαλύπτονται οι αδυναμίες του, όπως έγινε με τη συνέντευξη Τύπου, την οποία οργάνωσε ο ίδιος για να μιλήσει σχεδόν για τρεις ώρες.

Άφησε πίσω του λοιπόν μια περίοδο που αν μη τι άλλο θα πρέπει να αποτελεί διδαχή για το μέλλον του -αν υπάρχει βέβαια- στον ΠΑΟΚ, αλλά, έδειξε ότι δεν τη «διάβασε» όπως θα περίμενε κανείς για να στηρίξει τα επόμενα βήματα. Και το λέω αυτό γιατί τα… θέματα ΣΟΣ ήταν η κατάληξη στα πλέι-οφ και ο αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου.

Θα θεωρήσουμε ότι ήταν δύο μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες που έτσι κι αλλιώς χάθηκαν για τον ΠΑΟΚ και δεν μπορεί, αγαπητέ Λάζλο, κάπου θα φταις και εσύ.

Δεν μπορεί να φταίνε μόνον τα λάθη των ποδοσφαιριστών, του Γλύκου, του Χαλκιά και του Μαλεζά ή του Γκαρσία. Ούτε φταίει αποκλειστικά ο Γιάχος και τα φαλτσοσφυρίγματα. Νισάφι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x