Δίπλα στην Εθνική

Το ημερολόγιο της Εθνικής στο Κιτσμπούελ, μέρα δεύτερη

Θέλει να ρίξει τον ρυθμό ο Πορτογάλος ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού με την Σλοβενία στο Κουφστάιν για να πάρουν μερικές ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Στα αυτιά των οποίων η βραδινή ανακοίνωση για το «half day-off» της Παρασκευής ακούστηκε σαν ολόκληρο ρεπό! Το περίμεναν πώς και πώς αυτό οι παίκτες, γιατί τις τελευταίες ημέρες έτρεχαν και δεν έφταναν. Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε πάλι διπλή προπόνηση στους παίκτες στη δεύτερη μέρα διαμονής της ομάδας στο Κιτσμπούελ, αλλά το βράδυ αποφάσισε ότι το πρόγραμμα της Παρασκευής θα περιλαμβάνει μόνο μια προπόνηση (απόγευμα).

Αποστολή στο Κίτσμπουελ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Θέλει να ρίξει τον ρυθμό ο Πορτογάλος ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού με την Σλοβενία στο Κουφστάιν για να πάρουν μερικές ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Στα αυτιά των οποίων η βραδινή ανακοίνωση για το «half day-off» της Παρασκευής ακούστηκε σαν ολόκληρο ρεπό! Το περίμεναν πώς και πώς αυτό οι παίκτες, γιατί τις τελευταίες ημέρες έτρεχαν και δεν έφταναν.

Το στιγμιότυπο της ημέρας δεν ήταν αγωνιστικό, αλλά καιρικό: προς το τέλος της απογευματινής προπόνησης κι ενώ υπήρχε ακόμη δυνατός ήλιος, έπιασε βροχή που κάλλιστα την λες χαλάζι με τον ήλιο να παραμένει ως είχε. Οι διεθνείς κοίταζαν και ξανακοίταζαν τον ουρανό με απορία, καθώς κάτι ανάλογο (φουλ ήλιο με φουλ βροχή) δεν πρέπει να το έχουμε δει ποτέ στην Ελλάδα. Κι επειδή η νεροποντή άρχισε να αγριεύει, ο Σάντος αποφάσισε να σφυρίξει τη λήξη της προπόνησης, η οποία ούτως ή άλλως βάδιζε προς το τέλος της.

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, όπου για πρώτη φορά είχαν την άνεση να «μοιραστούν» στα δωμάτια χωρίς να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλό τους το «βάρβαρο» ξύπνημα για την επόμενη πρωινή προπόνηση. Και μην νομίζει κάποιος ότι επειδή όλη η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη ποδόσφαιρο, βαριούνται να συζητάνε γι’ αυτό και στον ελεύθερο χρόνο τους. Ισα ίσα που στις περισσότερες συζητήσεις τους, το ποδόσφαιρο (δηλαδή η ζωή τους) είναι αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η πιο συνηθισμένη συζήτηση είναι αυτή κατά την οποία οι διεθνείς του εξωτερικού περιγράφουν στους αντίστοιχους του εσωτερικού «πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα εκεί έξω»...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x