Δίπλα στην Εθνική

Βέρντερ για Τζαβέλλα, Φορτούνη και έναν ακόμη Ελληνα!

Στο γήπεδο του Κουφστάιν και δη στα επίσημα βρέθηκε «κατάσκοπος» της Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος μάλιστα έλεγε στο περιθώριο του ματς ότι ήρθε να δει Τζαβέλλα, Φορτούνη και έναν ακόμη Ελληνα παίκτη, τον οποίο –όπως ανέφερε- δεν μπορεί να κατονομάσει.

Στο γήπεδο του Κουφστάιν, όπου πραγματοποιήθηκε το φιλικό της Εθνικής με τη Σλοβενία και δη στα επίσημα βρέθηκε «κατάσκοπος» της Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος μάλιστα έλεγε στο περιθώριο του ματς ότι ήρθε να δει Τζαβέλλα, Φορτούνη και έναν ακόμη Ελληνα παίκτη, τον οποίο –όπως ανέφερε- δεν μπορεί να κατονομάσει. Και βέβαια το μυαλό όλων πηγαίνει σε δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που έχουν απασχολήσει εδώ και πολύ καιρό τον γερμανικό σύλλογο και συγκεκριμένα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Τοροσίδη.

Μένει να δούμε αν πρόκειται να κάνει κάτι η Βέρντερ με Ελληνα παίκτη σε αυτό το μεταγραφικό παζάρι. Πάντως η ομάδα της Βρέμης τους εμπιστεύεται τους Ελληνες. Τώρα παίζει εκεί ο Παπασταθόπουλος, πριν από λίγα χρόνια ο Τζιόλης και πριν από αρκετά χρόνια ο Χαριστέας.

Αποστολή στην Αυστρία: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x