Δίπλα στην Εθνική

Το ημερολόγιο της Εθνικής στο Κιτσμπούελ, μέρα 7η

Το ξεκίνημα της έβδομης ολόκληρης μέρας διαμονής της Εθνικής στο Κίτσμπουελ συνοδεύτηκε με τον απόηχο των αποκλεισμών των Κονέ και Τζιόλη από την αποστολή του Euro. Για τον Κονέ το ήξεραν και οι πέτρες ότι θα αποκλειόταν. Ο αποκλεισμός του Τζιόλη σήκωσε σαφώς μεγαλύτερη συζήτηση τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου της Εθνικής. Αποστολή στο Κίτσμπουέλ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Το ξεκίνημα της έβδομης ολόκληρης μέρας διαμονής της Εθνικής στο Κίτσμπουελ συνοδεύτηκε με τον απόηχο των αποκλεισμών των Κονέ και Τζιόλη από την αποστολή του Euro. Για τον Κονέ το ήξεραν και οι πέτρες ότι θα αποκλειόταν. Ο αποκλεισμός του Τζιόλη σήκωσε σαφώς μεγαλύτερη συζήτηση τόσο εντός όσο και εκτός του ξενοδοχείου της Εθνικής.

Αποστολή στο Κίτσμπουέλ: Δημήτρης Ευαγγελάτος

Στη ροή της ημέρας, οι δύο παίκτες είχαν το δικαίωμα της επιλογής για το αν θα επέστρεφαν άμεσα στην μαμά πατρίδα ή αν θα παρέμεναν στην Αυστρία μέχρι την Παρασκευή για να επιστρέψουν μαζί με την ομάδα. Ο Κονέ έμεινε, ο Τζιόλης έφυγε. Ο χαφ της Μονακό ήταν πολύ «στα κάτω του» μετά την είδηση του αποκλεισμού του και ως εκ τούτου αποφάσισε να φύγει, μια απόφαση που ήταν σεβαστή από το τιμ της «γαλανόλευκης».

Το πρωινό μενού δεν περιελάμβανε προπόνηση. Οι διεθνείς μαζεύτηκαν το απόγευμα στο προπονητήριο του Κιτσμπούελ, δούλεψαν και πάλι πολλή ώρα στην τακτική και στο τέλος έπαιξαν δίτερμα. Πριν τη λήξη αυτού, αποχώρησε ο Νίνης με πόνους στην ωμοπλάτη. Λαχτάρησαν οι άνθρωποι της Εθνικής, αλλά τελικά ο παίκτης εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, στην προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να μπει κανονικά και να τεθεί στη διάθεση του Σάντος για το φιλικό της Πέμπτης με την Αρμενία. Πάντως, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Νίνης από το διπλό, πήρε τη θέση του (δεξιά) ο Σαμαράς. Κατά τα άλλα, αριστερά ήταν πάλι ο Φορτούνης, στην κορυφή ο Σάλπι και στα μετόπισθεν, δεξί μπακ ο Παπασταθόπουλος και στο κέντρο άμυνας οι δύο Παπαδόπουλοι. Οι υπόλοιποι παίκτες ήταν οι ίδιοι που έπαιξαν το Σάββατο κατά της Σλοβενίας.

Ο Τοροσίδης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και κάθε μέρα είναι όλο και καλύτερα. Από πλευράς ΕΠΟ γνωστοποιήθηκε ότι ο Σάντος το πρωί της Τετάρτης θα κάνει δηλώσεις στους απεσταλμένους των ελληνικών «media» και λογικά θα εξηγήσει δημόσια τις αποφάσεις του για τον καταρτισμό της τελικής 23άδας του Euro.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x