Ειδήσεις

«Έφτιαξε» την Πορτογαλία ο Τσάβι

H εκδοχή της Πορτογαλίας που έχασε από την Ισπανία στο Μουντιάλ του 2010… last year! Ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύει ο Τσάβι. Σύμφωνα με τον άσο της Μπαρτσελόνα, η αντίπαλος της Ισπανίας στα ημιτελικά του Euro πλέον έχει βελτιωθεί αισθητά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

H εκδοχή της Πορτογαλίας που έχασε από την Ισπανία στο Μουντιάλ του 2010… last year! Ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει ο Τσάβι.

Σύμφωνα με τον άσο της Μπαρτσελόνα, η αντίπαλος της Ισπανίας στα ημιτελικά του Euro πλέον έχει βελτιωθεί αισθητά και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ομάδα υψηλού επιπέδου.

«Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της Πορτογαλίας. Πρόκειται για μία ομάδα υψηλού επιπέδου, της οποίας η αυτοπεποίθηση έχει ανέβει μετά τις νίκες που πέτυχε στη διοργάνωση», ήταν τα λόγια του 32χρονου μέσου για να προσθέσει:

«Τώρα είναι καλύτεροι από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.Έχουν βελτιωθεί και έχουν ωριμάσει. Αμύνονται πολύ καλά και είναι πολύ επικίνδυνοι στις άκρες με τον Νάνι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι είναι παίκτες που μπορούν να ντριμπλάρουν και να σουτάρουν εξαιρετικά».

Eπιμέλεια: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x