Αγγλία

Άρωμα OASIS στη νέα φανέλα της Σίτι

Δύο από τους πιο διάσημους οπαδούς της Σίτι δεν είναι άλλοι από τα αδέλφια Γκάλαχερ των OASIS. Μπορεί το γκρουπ να μην υφίσταται πλέον αλλά η αγάπη τους για την ομάδα παραμένει. Έτσι μετά την είσοδο του Λίαμ στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε τον Νόελ να επιστρατεύεται από την ομάδα για να βοηθήσει τον αρχηγό Βισέντ Κομπανί στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.

Βρισκόμαστε σε αυτό το σημείο του χρόνου, που οι ομάδες παρουσιάζουν τις φανέλες με τις οποίες θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν. Για τη Μάντστεστερ Σίτι είναι μια ξεχωριστή χρόνια αφού μπαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ ως πρωταθλήτρια.

Δύο από τους πιο διάσημους οπαδούς της Σίτι δεν είναι άλλοι από τα αδέλφια Γκάλαχερ των OASIS. Μπορεί το γκρουπ να μην υφίσταται πλέον αλλά η αγάπη τους για την ομάδα παραμένει.

Έτσι μετά την είσοδο του Λίαμ στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχουμε τον Νόελ να επιστρατεύεται από την ομάδα για να βοηθήσει τον αρχηγό Βισέντ Κομπανί στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην εικόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x