Γαλλία

«Αν δεν τα καταφέρω, τότε θα φύγω»!

Μπορεί να μετράει μόνο λίγες ώρες στο «τιμόνι» της εθνικής Γαλλίας, όμως ο Ντιντιέ Ντεσάν έθεσε από τώρα ψηλά τον πήχη για τους «τρικολόρ», ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ, στην επίσημη παρουσίασή του, τόνισε πως αν δεν καταφέρει να πάει τους «πετεινούς» στα γήπεδα της Βραζιλίας,τότε θα παραιτηθεί.

Μπορεί να μετράει μόνο λίγες ώρες στο «τιμόνι» της εθνικής Γαλλίας, όμως ο Ντιντιέ Ντεσάν έθεσε από τώρα ψηλά τον πήχη για τους «τρικολόρ», ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ, στην επίσημη παρουσίασή του, τόνισε πως αν δεν καταφέρει να πάει τους «πετεινούς» στα γήπεδα της Βραζιλίας,τότε θα παραιτηθεί.

«Εκτός από το ταλέντο και τις ικανότητες η δουλειά μου θα έχει δύο βασικούς γνώμονες. Το να ενδιαφέρεται ένας παίκτης για την ομάδα και να έχει κίνητρο. Όλοι οι παίκτες θα είναι αναγκασμένοι να ζήσουν με αυτό. Η δουλειά μου είναι περίπλοκη. Στα προκριματικά φαβορί είναι η Ισπανία. Εμείς ίσως πάμε στα play-off αλλά θα κάνουμε τα πάντα για την κορυφή. Αν δεν τα καταφέρω να οδηγήσω την ομάδα στο Μουντιάλ, τότε θα αποχωρήσω», τόνισε ο Ντεσάν.

Μάλιστα, ο 43χρονος προπονητής εξέφρασε την άποψη πως απ’ όσους παίκτες παίρνει στη αποστολή της εθνικής Γαλλίας θα απαιτεί να είναι αψεγάδιαστοι στο θέμα της πειθαρχίας: «Είναι δική μου δουλειά πλέον να επιλέξω τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω προβλήματα, αλλά απαιτώ από όλους σωστή συμπεριφορά. Οι παίκτες δεν θα έχουν το δικαίωμα πλέον να κάνουν λάθη».

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x