Αγγλία

Θυμίζει …Αγγλία η νέα εμφάνιση της Γιουνάιτεντ

Το στιλ και ττα χρώματα της εθνικής Αγγλίας υιοθετεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη φανέλα που θα χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν. Αν και ακόμη αυτή δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν, ήδη, οι πρώτες φωτογραφίες και τα σχόλια των οπαδών της ποικίλουν.

Το στιλ και ττα χρώματα της εθνικής Αγγλίας υιοθετεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δεύτερη φανέλα που θα χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν.

Αν και ακόμη αυτή δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν, ήδη, οι πρώτες φωτογραφίες και τα σχόλια των οπαδών της ποικίλουν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν παρουσιάσει την πρώτη και την τρίτη εμφάνιση, για τους εντός έδρας αγώνες, η οποία έχει σημειώσει, ήδη, ικανοποιητικά νούμερα στις πωλήσεις.

Η τρέχουσα περίοδος είναι αυτή που οι ομάδες της Πρέμιερ παρουσιάζουν τις εκτός έδρας φανέλες και η Γιουνάιτεντ φαίνεται να αποφάσισε να κινηθεί σε στιλ …εθνικής Αγγλίας.

Η φανέλα για τους εκτός έδρας αγώνες παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με αυτή των «τριών λιονταριών», αφού είναι εξ ολοκλήρου άσπρη, με λίγες λεπτομέρειες σε κόκκινες αποχρώσεις. Οι πρώτες αντιδράσεις στα social media είναι μοιρασμένες, αφού αρκετοί είναι αυτοί που τη θεωρούν αρκετά ...λιτή.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x