Γιώργος Ζαχαριάδης

Η διάλυση του Άρη συνεχίζεται!

Επειδή δεν υπάρχει λόγος πλέον να χαθεί κι άλλος χρόνος κι αν τελικά, όσοι δύσμοιροι ασχολούνται με τον Άρη στη διάσταση της συσπείρωσης, όπως ορθά τοποθετήθηκε από όσους ΔΕΝ δημιούργησαν τα μεγάλα χρέη και θα θυσιάσουν την καθημερινότητά τους μήπως βρεθούν λύσεις, είναι προτιμότερο να κρίνουμε όσα ακούμε με βάση το πρόσωπο κι όχι την ουσία των λέξεων. Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Επειδή δεν υπάρχει λόγος πλέον να χαθεί κι άλλος χρόνος κι αν τελικά, όσοι δύσμοιροι ασχολούνται με τον Άρη στη διάσταση της συσπείρωσης, όπως ορθά τοποθετήθηκε από όσους ΔΕΝ δημιούργησαν τα μεγάλα χρέη και θα θυσιάσουν την καθημερινότητά τους μήπως βρεθούν λύσεις, είναι προτιμότερο να κρίνουμε όσα ακούμε με βάση το πρόσωπο κι όχι την ουσία των λέξεων.

Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Δυστυχώς, στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα, προσωπικότητες που έχουν πάψει να υποστηρίζονται από σοβαρά σκεπτόμενους ανθρώπους, αλλά, μόνον από αναποφάσιστους και χαβαλετζήδες, οι οποίοι μάλλον έχουν θολώσει αφού εξακολουθούν να στηρίζουν όσους εγκλημάτησαν σε βάρος του Άρη, ο λόγος ορισμένων παραγόντων είναι απλά και μόνον… ραδιοφωνικώς και τίποτε περισσότερο.

Γεμίζουν τις ραδιοφωνικές ώρες με καυγάδες που εμπεριέχουν ανατριχιαστικά στοιχεία και ο μοναδικός που θα μπορούσα να εξυπηρετήσουν με όσα λένε είναι ένας εισαγγελέας, που κι αυτός φαίνεται ότι έχει πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνει και δεν δίνει σημασία.

Ραδιοφωνικοί αστέρες της απέραντης κοροϊδίας του αρειανού, που αγοράζοντας ένα διαρκείας πίστεψε ότι εξυπηρετεί πρώτα την ομάδα του και μετά τον εαυτό του επειδή θα παρακολουθήσει –φθηνότερα- τους εντός έδρας αγώνες.

Μπουρδολογίες από παράγοντα που έχει αναγάγει σε επάγγελμα το μπάχαλο και επιμένει φωνάζει ότι δεν υπήρχε το χρέος των 12 εκατομμυρίων, όπως το παρουσίασε ο αντικαταστάτης του πρόεδρος, αλλά, δεν απαντά στην ερώτηση πόσο είναι τελικά το χρέος που άφησε.

Η συμμετοχή των δύο τελευταίων διοικήσεων στη δημιουργία ενός χρέους που σήμερα δεν είναι διαχειρίσιμο και είναι άγνωστο αν θα αντιμετωπιστεί εφόσον δεν υπάρξει παρέμβαση της πολιτείας, γεγονός που δεν συζητείται καν, είναι εγκληματική κι αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Η μία από τις δύο διοικήσεις επέλεξε να αποσυρθεί από το προσκήνιο. Η άλλη δεν βάζει μυαλό και επιμένει να τα κάνει μπάχαλο με συχνές παρεμβάσεις που οδηγούν σε νέα αδιέξοδα. Δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη ο Άρη αυτές τις ώρες.

Ας πάρουν λοιπόν τα μέτρα τους οι υπεύθυνοι κι ας εφαρμόσουν την συσπείρωση όπως ακριβώς την εννοεί ο καθένας κι όχι όπως προσπαθεί να την εφαρμόσει ένας από τους δράστες που βούλιαξαν την ομάδα στα χρέη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x