Έλληνες Αθλητές

Χειμώνας: Ο «γαλανόλευκος» θαλασσοπόρος!

Με έναν τέτοιο "καπετάνιο" σίγουρα η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί καμία φουρτούνα και θαλασσοταραχή. Ο Βαγγέλης Χειμώνας, ξέρει να χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο το σκάφος του και σίγουρα έχει ανακαλύψει ποιο είναι το μυστικό που φέρνει μετάλλια και διακρίσεις. Ο ιστιοπλόος μας μίλησε στο www.sport-fm.gr για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο, πώς ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα και για το... μυστικό του πριν αρχίσει τους αγώνες.

Με έναν τέτοιο "καπετάνιο" σίγουρα η Ελλάδα δεν έχει να φοβηθεί καμία φουρτούνα και θαλασσοταραχή. Ο Βαγγέλης Χειμώνας, ξέρει να χειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο το σκάφος του και σίγουρα έχει ανακαλύψει ποιο είναι το μυστικό που φέρνει μετάλλια και διακρίσεις.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 στο Λονδίνο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία "Lazer Standard" της ιστιοπλοΐας με στόχο να βοηθήσει να ξεχωρίσουν τα ελληνικά... πανιά στις βρετανικές θάλασσες.

Θέλει να βελτιώνεται συνεχώς και να επιβεβαιώνει στην πράξη ότι οι διακρίσεις δεν έχουν έρθει τυχαία, αλλά μετά από σκληρή δουλειά.

Ο Βαγγέλης απέδειξε με τον δικό του τρόπο, πόσο σημαντική είναι γι' αυτόν αυτή η συμμετοχή και πόσο θα παλέψει και θα κυνηγήσει μία διάκριση που θα τιμήσει την Ελλάδα και θα γεμίσει τους συμπατριώτες του με υπερηφάνεια.

Οι διακρίσεις που έχουν έρθει από τα θαλάσσια σπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου είναι πολλές.

Σε αυτές οφείλεται η συνεχής αύξηση του ενδιαφέροντος για το άθλημα τα τελευταία χρόνια παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιστιοπλόοι.

Σε αυτό συμβάλουν και οι διακρίσεις που έφεραν οι αθλητές μας, όπως ο Βαγγέλης, αλλά και το γεγονός ότι οι Έλληνες και η θάλασσα είχαν από την αρχαιότητα "στενούς" δεσμούς!

Δείτε τι είπε στο www.sport-fm.gr και στις Δήμητρα Ρεντζή, Άρτεμις Σκορδίλη (Photo: Action Images)



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x