Έλληνες Αθλητές

Μικρές αλλά θαυματουργές… (Web TV)

Το δικό τους ξεχωριστό πάρτι έδωσαν τα κορίτσια της εθνικής ανσάμπλ της ρυθμικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λίγες μέρες προτού αναχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες μίλησαν στην κάμερα του sport-fm.gr για τις χώρες που θεωρούν φαβορί, για τις θυσίες που έκαναν τόσα χρόνια για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και φυσικά για τους στόχους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Το δικό τους ξεχωριστό πάρτι έδωσαν τα κορίτσια της εθνικής ανσάμπλ της ρυθμικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, λίγες μέρες προτού αναχωρήσουν για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες μίλησαν στην κάμερα του sport-fm.gr για τις χώρες που θεωρούν φαβορί, για τις θυσίες που έκαναν τόσα χρόνια για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο και φυσικά για τους στόχους στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Για την ομάδα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας των τραυματισμών αλλά και για το όνειρο της μεγαλύτερης γιορτής μίλησε και η προπονήτριά τους, Τζένη Παπαδοπούλου.

Οι αθλήτριες Σταυρούλα Σαμαρά, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Αλεξία Κυριαζή, Ελένη Δόικα, Βάσω Ζάχου, Εύη Λουκάγκου παρουσίασαν τα προγράμματά τους μπροστά σε φίλους και κοινό, παίρνοντας δύναμη ενόψει του Λονδίνου, όπου θα αγωνιστούν στο “wembley arena”.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη ολυμπιακή συμμετοχή και αυτή τη φορά θα πρωτοτυπήσουν, καθώς θα παρουσιάσουν προγράμματα με ξένη μουσική. Στις 3 κορδέλες-2στεφάνια έχουν διατηρήσει το περσινό κομμάτι που είναι ισπανικό «nada puede dormir» του Βιθέντε Αμίγο, ενώ στις μπάλες θα χορέψουν υπό τους ήχους του σουίνγκ «Swingin for the fences» του Γκόρντον Γκούντγουιν.

Στα δύο προγράμματα που παρουσίασαν, ήταν σαν να δίνανε τον κανονικό τους αγώνα στις 9 Αυγούστου.Υπάρχει αισιοδοξία και φυσικά στόχος τους ήταν να πάρουν θετική ενέργεια από το όλο event που διοργανώθηκε στο κλειστό του Άγιου Κοσμά.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι μικρές αθλήτριες της ρυθμικής υπέγραψαν με μεγάλη χαρά αυτόγραφα, ικανοποιώντας τις θαυμάστριές τους και φωτίζοντας τα πρόσωπά τους με χαμόγελα.

Πρόκειται για μια ομάδα έξι κοριτσιών, που ήρθε κόντρα των προγνωστικών και κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για το Λονδίνο.Οπότε η συμμετοχή τους, αποτελεί επιτυχία! Η εθνική ανσάμπλ έχει θέσει ως στόχο να μπει στην οκτάδα του τελικού. Καλή επιτυχία!



Επιμέλεια: Άρτεμις Σκορδίλη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x