Stoiximan Super League

Preview: Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα (18:15, Novasports 1)

Αντίθετα ήταν τα αποτελέσματα για τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες, έχοντας νικήσει την ΑΕΚ, έφυγαν με το «τρίποντο» από τον ΟΑΚΑ και η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ατρόμητο (2-0). Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr

Αντίθετα ήταν τα αποτελέσματα για τον Αστέρα Τρίπολης και την Κέρκυρα τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Οι Αρκάδες, έχοντας νικήσει την ΑΕΚ, έφυγαν με το «τρίποντο» από τον ΟΑΚΑ και η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον Ατρόμητο (2-0).

Τώρα οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη θέλουν να παραμείνουν στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ οι «Φαίακες» θα προσπαθήσουν να φύγουν με το κεφάλι ψηλά από την Τρίπολη.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr

Αστέρας Τρίπολης

Με τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις να είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης και τον Εμάνουελ Περόνε να είναι έτοιμος, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Αρκάδων για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός ίσως να ρισκάρει με την συμμετοχή του Αργεντινού στην κορυφή της επίθεσης, όμως αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η ενδεκάδα να είναι η ίδια με αυτή της πρεμιέρας απέναντι στην Ένωση.

Συγκεκριμένα, την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Φούλοπ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και Πιπίνης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Αλβάες, έχοντας στην τριπλέτα των χαφ τους Ναβάρο, Ουσέρο και Ράγιο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Περόνε.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μάρτον Φούλοπ, Γιώργος Μπαντής, Σάββας Τσαμπούρης, Λευτέρης Γιαλούσης, Χρήστος Πιπίνης, Λαουτάρο Φορμίκα, Δημήτρης Κουρμπέλης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Καστέλς, Καλίφα Σανκαρέ, Λεάντρο Αλβάρεζ, Φερνάντο Ουσέρο, Μιχάλης Φραγκουλάκης, Ρούμπεν Ράγιος, Τσίμο Ναβάρο, Πάμπλο Ντε Μπλάσις, Αλβάρο Κάντο, Τάσος Μπακασέτας, Εμάνουελ Περόνε, Γιάννης Ντινιωτάκης.

Κέρκυρα

Στη «μάχη» για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς μπαίνει η Κέρκυρα, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (2/9) και την ομάδα να ταξιδεύει για την πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Μοναδικός απών για τους Φαίακες είναι ο Δημήτρης Γιάντσης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Δημήτρης Κοντοδήμος που ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο παιχνίδι.

Στο 4-2-3-1 των φιλοξενούμενων θα πάρουν θέσεις οι: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Έντερ, Βενέτης, Κοντοδήμος, Ηλιάδης, Χαμπλ, Καραλής, Λεόν, Τσοκάνης και Διαμαντόπουλος (ή Μπάρκογλου).

Η αποστολή της Κέρκυρας: Aναστασόπουλος, Στρατηλάτης, Βενέτης, Χαμπλ, Μπουκουβάλας, Έντερ, Τσουμάνης, Παπαδήμας, Διαμαντόπουλος, Κοντοδήμος, Πετρούσης, Καραλής, Σταμογιάννος, Ηλιάδης, Καραπέτσας, Λεόν, Τσοκάνης, Μπάρκογλου, Αγρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x