Ίσως τελικά το θέμα με την ποινική δίωξη να μην είναι όσο σοβαρό φαίνεται. Κι αυτό, όχι τίποτε άλλο, γιατί δεν μπορεί κανείς από τους πολλούς που έχουν μάθει τι ακριβώς συνέβη, να μιλήσουν ανοικτά. Αντιλαμβάνεστε ότι αφορούν σε συναλλαγές που δεν είναι δυνατόν να τις συζητήσουμε και δεν θα αποκαλυφτούν ούτε στις καταθέσεις ενώπιον του εισαγγελέα.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Μου λένε ότι είναι χρήματα τα οποία κυκλοφόρησαν προς συμφέρον του ΠΑΟΚ και εκεί σταματούν όλα… Οτιδήποτε παραπάνω θα εκθέσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ολα αυτά καλά και –σχεδόν- κατανοητά ως ένα βαθμό κι ας πούμε ότι δεν τα ψάχνουμε παραπάνω, αλλά, τα δεχόμαστε άνευ επεξεργασίας.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα συνολικό πρόβλημα και είναι τεράστιο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την αύξηση του χρέους του ΠΑΟΚ. Σε αυτό έγκειται η κακοδιαχείριση κι όχι στο αν τελικά βγήκαν μερικές χιλιάδες από το ταμείο και τα πήραν ο Ζαγοράκης κι ο Βιολίδης. Ούτε τα 320 χιλιάρικα του Ζαγοράκη, ούτε άλλα τόσα του Βιολίδη δημιουργούν το χρέος των εκατομμυρίων του ΠΑΟΚ.

Μέσα στα 100 περίπου εκατομμύρια που μπήκαν στην ομάδα τα χρόνια του Ζαγοράκη έγινε η κακοδιαχείριση και αυτό είναι το πρόβλημα.
Όλα τα άλλα που θέλουν να παρουσιάσουν ως λάσπη οι Ζαγοράκης και Βιολίδης, μου φαίνεται ότι είναι για… εσωτερική κατανάλωση.
Αν δηλαδή υπάρχει κάποιος που θα τους έχει απέναντι και κυρίως τον πρώην πρόεδρο, θα πρέπει να τον ρωτήσει πως κατάφερε να ενισχύσει τα χρέη της ομάδας από τη στιγμή που εφάρμοσε πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης.

Για το αν πήρε από το ταμείο 320 χιλιάρικα κι αν τελικά η διοίκηση δεν τα δικαιολόγησε ως αναδρομικό μισθό ή δεν το δέχθηκε αντιστοίχως η γενική συνέλευση, λίγο μετρά, σε σύγκριση με τα χρέη των εκατομμυρίων.

Μην ξεχνάτε ότι τα χρήματα που μπήκαν στην ομάδα, ανήκουν σε μεγάλο ποσοστό στον κόσμο που πείστηκε να τον στηρίξει με κάθε τρόπο (εισιτήρια και χορηγίες), αλλά, επειδή δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις, δεν κατάφερε ποτέ να τα διαχειριστεί σωστά. Αυτά τα έχουμε εμπεδώσει εδώ και πολύ καιρό.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ