Stoiximan Super League

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 1-3 (τελικό)

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-1 του Λεβαδειακού σε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο των Βοιωτών. Κατσικοκέρης (52’), Φουρτάδο (69’) και Σταματής (79’) οι σκόρερ της «Ένωσης». Μείωσε η ομάδα της Λιβαδειάς με τον Μαχαίρα στο 77’.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το φιλικό της ΑΕΚ στη Βοιωτία με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Μπροστά 3-1 στο σκορ η "Ένωση", με γκολ των Κατσικοκέρη (52'), Φουρτάδο (69') και Σταματή (79')!

Δοκάρι είχε ο Κατσικοκέρης στο 15' και χαμένο πέναλτι ο Φουρτάδο στο 67'.

Μείωσε στο 77' ο Λεβαδειακός με τον Μαχαίρα.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.



Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-1 του Λεβαδειακού.

Λήξη της αναμέτρησης

86' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Σταματή να "βγάζει" μόνο του μέσα στην περιοχή τον Φουρτάδο μετά από ωραίο τακουνάκι, το πλασέ του Αφρικανού όμως έδιωξε ο αμυντικός του Λεβαδειακού.

79' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ. Ο Σταματής βγήκε μόνος απέναντι από τον Τσιντώτα μετά από μπαλιά του Φουρτάδο και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού.

77' ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό. Ατομική προσπάθεια του Μαχαίρα που ξεκίνησε κούρσα από τα δεξιά, σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Αραμπατζή με ωραίο σουτ.

75' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Φέτσης περνάει στην θέση του Κορδέρο

72' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Νικολιάς αντικαθιστά τον Γκερέιρο.

69' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Σε εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Φουρτάδο πετάγεται στην πορεία της μπάλας και με ωραία δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

69' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Ρίκκα ο Γκόβας.

67' - Ο ΦΟΥΡΤΑΔΟ ΑΣΤΟΧΕΙ!: Ο Αφρικανός αναλαμβάνει την εκτέλεση, αλλά το δυνατό πλασέ που επιχειρεί φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι!

66' - ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Γκερέιρο, ο Φουρτάδο μπήκε από δεξιά στην περιοχή, άφησε την μπάλα να περάσει και ανάγκασε τον Τσιντώτα να τον ανατρέψει!

64' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Κατσικοκέρη περνάει ο Φουρτάδο.

61': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από όμορφη πάσα του Γκερέιρο στον Βλάχο και ωραίο γύρισμα που έκανε εκείνος από δεξιά, ο Σταματής καταφέρνει να πλασάρει ψηλά από το ύψος της μικρής περιοχής!

59' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Βαλεντίνος Βλάχος αντικαθιστά τον Αρκούδα.

52' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ρίκκα, ο Κατσικοκέρης βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κασμερίδη και -αφού τον ρίχνει δεξιά με ελαφρά προσποίηση- πλασάρει στην αριστερή γωνία!

46': Έναρξη του β' μέρους.

46' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Κοντοέ θα μπει ο Νικολόπουλος.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

45': Ένα λεπτό θα είναι οι καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

40' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Παυλής τραυματίστηκε σε μια προσπάθεια να κάνει τάκλιν (ο αντίπαλός του τον πάτησε στον αστράγαλο) και δεν μπορεί να συνεχίσει. Στη θέση του περνάει ο Σταματής.

39': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Κατσικοκέρης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και γύρισε σωστά την μπάλα στο πέναλτι, αλλά το απευθείας πλασέ που έκανε από 'κει ο αμαρκάριστος Κορδέρο ήταν πολύ κακό και έφυγε ψηλά άουτ!

35': Ο Πόι μπήκε επικίνδυνα από δεξιά στην περιοχή και γύρισε συρτά την μπάλα, αλλά ο Μαχαίρας δεν πρόλαβε για λίγο να κάνει την προβολή και να απειλήσει τον Αραμπατζή.

28': Χωρίς αξιόλογη φάση τα τελευταία λεπτά, με την ΑΕΚ να κυκλοφορεί σχετικά ικανοποιητικά την μπάλα στο χώρο του κέντρου, αλλά να μην μπορεί να την περάσει εύκολα στον Κατσικοκέρη.

20': Νέα καλή φάση για τους γηπεδούχους! Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά και αναταραχή στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Μπουντόπουλος πιάνει σουτ έξω από την περιοχή που φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι.

18': Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό! Ο Μπουντόπουλος έφυγε στην πλάτη του Τσούπρου από αριστερά, βρέθηκε απέναντι από τον Αραμπατζή, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ τον νίκησε στο τετ-α-τετ και μπλόκαρε την μπάλα!

15' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Το συρτό γύρισμα του Κουρέλλα -από δεξιά- στην περιοχή βρήκε τον Κατσικοκέρη, αλλά το απευθείας σουτ που έπιασε εκείνος (υπό πίεση) σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι!

12': Μετά από ωραία πάσα του Κατσικοκέρη, ο Παυλής μπήκε επικίνδυνα από δεξιά στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που έκανε κόπηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ.

7': Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ! Έπειτα από ωραία σέντρα του Αρκούδα από δεξιά, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

1': Έναρξη του αγώνα.

-Την αποστολή της "Ένωσης" στη Λιβαδειά έχουν συνοδεύσει οι Βασίλης Τσιάρτας, Χρήστος Κωστής και Ηλίας Μπόβαλης, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την εξέδρα.

-Στον πάγκο της ΑΕΚ -και πιθανότατα στην ενδεκάδα της από κάποιο σημείο και έπειτα- θα είναι και ο 23χρονος επιτελικός Ανδρέας Γκόβας, που δοκιμάζεται από την "Ένωση".

-Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Παράσχος έχει παρατάξει τους εξής για το Λεβαδειακό: Κασμερίδη, Νικολακάκη, Κουτσόπουλο, Μανωλά, Χοσέμι, Μαχαίρα, Ζησόπουλο, Μίλιεβιτς, Μπουντόπουλο, Πόι και Ζαουί.

-Όσο για το σύστημα, αυτό θα είναι 4-2-3-1 και θα διαμορφωθεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Αραμπατζής και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοντοές, Τσούπρος, Κουτρουμπής και Αρκούδας. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Ρίκκα-Κορδέρο, στην τριάδα μπροστά τους οι Κουρέλλας (αριστερά), Γκερέιρο (επιτελικός), Παυλής (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Κατσικοκέρης.

-Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, η ενδεκάδα που έχει επιλέξει για την ΑΕΚ ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελείται από τους εξής: Αραμπατζή, Κοντοέ, Τσούπρο, Κουτρουμπή, Αρκούδα, Ρίκκα, Κορδέρο, Κουρέλλα, Γκερέιρο, Παυλή και Κατσικοκέρη.

-Πάντως, η "Ένωση" θα παραταχθεί και με αρκετές απουσίες σήμερα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους διεθνείς Κατίδη, Μπουγαΐδη, Φούντα, Γροντή και Παπαδημητρίου, αλλά και στους ανέτοιμους Γιάγκο και Λαγό (που θα είναι έτοιμοι ωστόσο για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Άρη).

-Έτσι, το σημερινό φιλικό είναι ευκαιρία για αρκετούς από τους "κιτρινόμαυρους' να δείξουν (διαφορετικά) πράγματα στον Βαγγέλη Βλάχο. Οι νεοαποκτηθέντες Κορδέρο και Κατσικοκέρης ότι "δένουν" με την ομάδα, ο Αντώνης Ρίκκα ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα μετά τον τραυματισμό του και φυσικά οι Γκερέιρο και Φουρτάδο ότι πήραν το μήνυμα από το... ανελέητο κράξιμο μετά το φιλικό με τον Ιωνικό.

-Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων στο θέμα των Βιντιάδη και Χάρις, οι φίλοι της "Ένωσης" πολύ θα ήθελαν να μην... περιμένουν αρκετά ακόμα και για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας. Αυτή που θα προσπαθήσει να δείξει σήμερα απέναντι σε έναν αρκετά υπολογίσιμο αντίπαλο, ο οποίος προέρχεται μεν από δυο ήττες (από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) αλλά και από μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα.

-Υπό άλλες συνθήκες θα επρόκειτο απλά για ένα παιχνίδι που θα κρατούσε σε εγρήγορση την "Ένωση" κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Με τις φετινές (γνωστές σε όλους) συνθήκες όμως, που την έφεραν μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές χωρίς πόντο, η ΑΕΚ είναι σχεδόν αναγκαίο να τροφοδοτήσει με λίγη αισιοδοξία τον κόσμο της.

-Καλησπέρα σας! Μαζί θα παρακολουθήσουμε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ στη Βοιωτία με αντίπαλο το Λεβαδειακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x