Stoiximan Super League

Τέλος κι επίσημα ο Κατσουράνης

Η χρυσή τομή βρέθηκε, η διοίκηση του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον Κατσουράνη για το ποσό που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής και η λύση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή με το «τριφύλλι» ανακοινώθηκε κι επίσημα. Ξέσπασμα Αντωνιάδη για το θέμα Φερέιρα στο Δ.Σ., απόλυτη στήριξη στον προπονητή από τον Χρήστο Παναγόπουλο.

Η χρυσή τομή βρέθηκε, η διοίκηση του Παναθηναϊκού συμφώνησε με τον Κατσουράνη για το ποσό που θα λάβει ο ποδοσφαιριστής και η λύση του συμβολαίου του Έλληνα διεθνή με το «τριφύλλι» ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Λεπτομέρειες για τα χρήματα που θα λάβει ο πρώην μέσος των «πράσινων» από την ομάδα του δεν έγιναν γνωστές, όμως από το πρωί, φάνηκε πως η σημερινή μέρα θα ήταν η τελική στις διαπραγματεύσεις.

Αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης δήλωσε πως είναι κοντά στη λύση της συνεργασίας του στο sport-fm.gr, κατόπιν, το ίδιο έκανε και με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Παναγόπουλος και εν τέλει, η ΠΑΕ ανακοίνωσε κι επίσημα το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Κώστα Κατσουράνη για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Διαφωνία για Φερέιρα

Από εκεί και πέρα, στο Διοικητικό Συμβούλιο υπήρχαν και έντονες διαφωνίες, φυσικά με το θέμα του Φερέιρα το οποίο συνεχίζει να διχάζει. Η διοίκηση στηρίζει τον Πορτογάλο, όμως με μπροστάρη τον Αντωνιάδη και αρκετά από τα μέλη να συμφωνούν, υπήρξαν αιχμές για τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο «ψηλός», είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x