Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

ANT1, Nova «πάνω» στο Τότεναμ-Παναθηναϊκός!

Στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, για την φάση των ομίλων του Europa League, ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Παναθηναϊκό επικεντρώνουν την (ευρωπαϊκή) προσοχή τους τόσο ο ΑΝΤ1 που θα κανει τη μετάδοση, όσο και η Nova.

Στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, για την φάση των ομίλων του Europa League, ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Παναθηναϊκό επικεντρώνουν την (ευρωπαϊκή) προσοχή τους τόσο ο ΑΝΤ1 που θα κανει τη μετάδοση, όσο και η Nova.

Αναλύσαμε και πριν λίγες μέρες πως αν ο Παναθηναϊκός μπορέσει και κάνει το διπλό στην Αγγλία, με αποτέλεσμα να περάσει στη φάση των «32» της διοργάνωσης και με δεδομένο πως εκεί θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, τότε δύο απ' τα τέσσερα παιχνίδια των «αιωνίων» (και βλέπουμε αν έχουν και συνέχεια...) θα πάνε στο κανάλι του Αμαρουσίου και άλλα τόσα στο συνδρομητικό.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, γιατί «πάνω» στο Τότεναμ-Παναθηναϊκός έχουν πέσει και ο ένας και ο άλλος. Είναι παιχνίδι απ' το αποτέλεσμα του οποίου δεν θα κριθεί μόνο το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού, αλλά και το αντίστοιχο τηλεοπτικό των δύο καναλιών που έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Europa League.

Η Σούπερ Λίγκα και η Nova
H Nova, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, θα μεταδώσει το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, από την Τούμπα, αυτή την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 19.30, από το από το ΝS 1/ NS 1 HD.

Ο δεύτερος της βαθμολογίας, «Δικέφαλος» του Βορρά, μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, καλείται σε ένα νέο crash – test, με στόχο τη νίκη, για να «ψαλιδίσει» τη διαφορά, από τον πρωτοπόρο και αήττητο Ολυμπιακό, βάζοντας… φωτιά στο πρωτάθλημα της Superleague.

Από την άλλη, οι Ερυθρόλευκοι, θα αγωνιστούν για το «διπλό» που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου (πηγαίνοντας στο +11), κάνοντας έτσι πρόωρα…Χριστούγεννα.

H Nova, για άλλη μια φορά, θα προσφέρει στους συνδρομητές της, ένα μεγάλο παιχνίδι, από την φλογισμένη Τούμπα, το οποίο θα μεταδοθεί σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition, σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και κάλυψη του ρεπορτάζ από τους Κωστή Μπότσαρη και Νίκο Γαβαλά.


Το Σάββατο 24/11 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

• 17.15 Ατρόμητος – SKODA Ξάνθη σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Σπύρου Δημολίτσα από το NS2.

• 17.15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το NS1.

• 19.30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS2 HD/ NS2.

Την Κυριακή 25/11 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 15.00 Κέρκυρα - Βέροια σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το NS1.

• 17.15 Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Βασιλείου από το NS1.

• 17.15 Πλατανιάς - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Νίκου Τζουάνη από το NS3.

Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα!
Την Δευτέρα 26/11, στις 19.30, ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Άρη σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS2 HD/ NS2.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου
Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ - Λεβαδειακός δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1 HD/ NS1με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1 HD/ NS1.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από το ντέρμπι και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova , οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών!

Web TV από το novasports.gr
Ο Όμιλος Forthnet συνεχίζει να προσφέρει στους συνδρομητές του τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικά επιλεγμένους αγώνες από το Web TV του novasports.gr.Το Σάββατο 24/11 επισκεφθείτε το novasports.gr και παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα Ατρόμητος – SKODA Ξάνθη.

Η ΕΤ1 από Κάουνας, η Nova στο ΟΑΚΑ...
Τον επόμενο αγώνα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα μπάσκετ που θα γίνει στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις, θα τον μεταδώσει, την άλλη Παρασκευή (30/11, 20.00) η ΕΤ1.

Την προηγουμένη (29/11), το Παναθηναϊκός-Ουνιον Ολύμπια, θα μεταδοθεί απ' τη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x