Θανάσης Ράλλης

Ήττα με το κεφάλι ψηλά (αλλά φύσαγε πολύ)

Το βράδυ της Δευτέρας απαντήθηκαν μία σειρά από ερωτήματα. Το αν μπορεί να φυσάει τόσο πολύ που να σηκώνει πράγματα στον αέρα μέσα στο κέντρο της πόλης...

Το βράδυ της Δευτέρας απαντήθηκαν μία σειρά από ερωτήματα. Το αν μπορεί να φυσάει τόσο πολύ που να σηκώνει πράγματα στον αέρα μέσα στο κέντρο της πόλης, το αν μπορεί να κοπεί το ρεύμα πάνω από πέντε φορές στην Καλλιθέα μέσα σε δύο ώρες και το αν γίνεται να χάσει το sport-fm.gr στο πρωτάθλημα ιστοσελίδων. Οι απαντήσεις είναι: Ναι, ναι και ναι. Και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.

Αυτή είναι η ιστορία της τέταρτης αγωνιστικής

Υπάρχει ένα γνωμικό που θα ήταν χρήσιμο για να ξεκινήσουμε τη διήγηση για τον αγώνα του sport-fm.gr με το scaouter.gr. Αυτό με τους πατέρες της νίκης και για την ήττα που είναι ορφανή και άλλα τέτοια. Αν δεν κάνω λάθος λέει ότι «Ο πατέρας της νίκης είναι ορφανός για αυτό γνώρισε την ήττα». Επειδή όμως μπορεί και να κάνω λάθος, ας μείνουμε στα βασικά.

Χάσαμε κύριοι. Και χάσαμε 7-1. Τώρα θα μου πείτε, μήπως θα ήταν καλύτερα μετά από τέτοιο αποτέλεσμα και αφού είναι προφανές ότι ψάχνετε ευκαιρία για να σας διασύρουν, να κάνετε κάτι άλλο τις Δευτέρες αντί να πηγαίνετε να παίζετε μπάλα; Να κατέβετε σε πρωτάθλημα φιλοτελιστών ή να στήσετε έναν πάγκο που θα πουλάει λεμονάδες; Έχετε δίκιο να τα σκέφτεστε όλα αυτά, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Ήμασταν ψιλοκαλοί στο πρώτο ημίχρονο. Οι άλλοι ήταν καλύτεροι.

Εμείς ήμασταν ψιλοκαλοί, αν εξαιρέσεις την τεράστια τρύπα στο κέντρο που άφησε ο Αλέξης Παπαχρήστος, που δήλωσε τραυματίας για τον εξής λόγο: Έπαιζε pro και πιάστηκε. Γι αυτό αν και εσείς είσαστε πάνω από 30 χρονών και νομίζετε ότι μπορείτε να κάθεστε σε έναν καναπέ για ώρες παίζοντας virtual ποδοσφαιράκια όταν θα σας χρειαστεί η κανονική ομάδα σας μπορεί να μην είσαστε διαθέσιμος. Είναι δική σας επιλογή.

Επειδή σε αυτό το κείμενο δεν θα γίνει ξεχωριστή αναφορά σε παίκτες όπως τις προηγούμενες φορές, θα μοιραστούμε μαζί σας τα εξής που μας έμαθε η χθεσινή μας εμπειρία. Αν δεν βάζεις γκολ στο διάστημα που είσαι καλός, δεν κερδίζεις. Αν δεν βάζεις γκολ στο διάστημα που ο αέρας είναι ευνοϊκός για σένα, πάλι δεν κερδίζεις. Επίσης αν χάσεις τις θέσεις σου σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, πάλι δεν κερδίζεις και θα φας και πολλά.

Δεν θα έπρεπε να τα ξέρουμε αυτά από πριν; Θα έπρεπε, αλλά καλύτερα που κάποιος μας τα θύμισε τόσο νωρίς στην πορεία του πρωταθλήματος.
Με μία νίκη μία ήττα και μία ισοπαλία (και ένα ματς λιγότερο) το sport-fm.gr έχει γευτεί όλα τα συναισθήματα. Εύκολη νίκη, εύκολη ήττα και αγχωτική ισοπαλία.

Επόμενο ματς με το contra που έχει τρεις νίκες. Ματς ζωής ή θανάτου; Μπα. Υπερβολές.

Όπως είπαμε και στην αρχή η «Η κόρη της ήττας έχει 100 γονείς αλλά κανείς δεν την αγαπάει όπως ο Μπρούνο».

Μα πως στο διάολο πάει αυτή η παροιμία;

Θανάσης Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x