Νίκος Κατσαρός

Αμέτρητες ιδέες αλλά μηδέν… μετρητά

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει στο www.sport-fm.gr για την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ να παραμείνει στην κατηγορία, την στιγμή που δεν υπάρχει καμία οικονομική βοήθεια.

Από τα αποτέλεσμα και τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει η ΑΕΚ στα επόμενα πέντε παιχνίδια της (Ξάνθη, Άρη, Πανιώνιο, ΟΦΗ και Κέρκυρα) θα κριθεί αν θα αποφύγει τον υποβιβασμό στην Β’ Εθνική. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκινάει αυτό το σερί «ζωής ή θανάτου» είναι κάθε άλλο παρά οι κατάλληλες.

Αντί για ηρεμία, ενότητα και συγκέντρωση όλων στον στόχο, στο στρατόπεδο της Ένωσης συμβαίνουν τραγελαφικές καταστάσεις.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών γίνονται έχοντας πάνω από το σβέρκο τους, τους φανατικούς οπαδούς.

Οι τελευταίοι εκμεταλλευόμενοι το καθεστώς διάλυσης και αποσύνθεσης της ομάδας, μόνιμα τσακωμένοι με την στοιχειώδη λογική και καθοδηγούμενοι από το ανεξέλεγκτο συναίσθημά, έδιωξαν κυριολεκτικά με τις κλωτσιές έναν ποδοσφαιριστή που αν μη τι άλλο στοίχισε κάποια χρήματα, από αυτά που δεν περισσεύουν και συνεχίζουν την κατάληψη του προπονητικού κέντρου, πιστεύοντας ότι με το να εκτονώνουν σε λάθος ανθρώπους την οργή και την αγανάκτησή τους, βοηθάνε την ομάδα τους.

Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι ότι εμφανίζονται άνθρωποι από το πουθενά που κάνουν… αντιπολίτευση στη διοίκηση με στόχο να εφαρμόσουν μεγαλόπνοα σχέδια σωτήριας της ΠΑΕ καταθέτοντας αμέτρητες ιδέες και μηδέν μετρητά.

Προφανώς θεωρούν ότι μπορούν να τρέχουν πιο γρήγορα από τον Α. Δημητρέλο στις εφορίες και στο ΙΚΑ ή ότι είναι πιο ικανοί να πείσουν τον Βιντιάδη, να βάλει κανένα ευρώ για «μπροστάντζα» στο ταμείο της ΠΑΕ.

Μέσα σ’ όλον αυτόν το χαμό, που εύστοχα όσο και ευγενικά ο Τσαμουρλίδης τον χαρακτήρισε «ροντέο», η ΑΕΚ ξεκινάει αυτή την σειρά των κρίσιμων αγώνων της, με τέσσερις καινούργιούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να της δώσουν ουσιαστική ενίσχυση.

Αν υπάρχουν και οι άλλες απαραίτητες συνθήκες, που αναφέραμε στην αρχή, ηρεμία, ενότητα και προσήλωση όλων στο στόχο, ίσως σωθεί η κατηγορία. Αλλιώς τον Μάρτιο θα έχει χαθεί οριστικά το τρένο της παραμονής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x