Ιταλία

Προσπαθεί για Σνάιντερ η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι είναι έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ίντερ προκειμένου να αποκτήσει τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, όπως ανακοίνωσε ο τουρκικός σύλλογος.

Το μέλλον του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στην Ίντερ παραμένει αβέβαιο. Μετά την ολοκλήρωση της Χριστουγεννιάτικης άδειας του, ο Ολλανδός επέστρεψε στο Μιλάνο, αλλά δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή του πρώτου ματς της χρονιάς, με αντίπαλο την Ουντινέζε, καθώς ταλαιπωρούταν από ίωση. Αυτό που παραμένει βέβαιο είναι πως η διοίκηση των «νερατζούρι» ψάχνει τρόπο ώστε να βρεθεί μια λύση που να ικανοποιεί τόσο το σύλλογο, όσο και τον παίκτη.

Το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό πως η Γαλατασαράι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ίντερ για την απόκτηση του Σνάιντερ. Στο συνδρομητικό κανάλι «Sky Sport» ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Ουνάλ Αϊσάλ, αποκάλυψε πως συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Μάσιμο Μοράτι, με θέμα την μεταγραφή του Ολλανδού. «Μιλήσαμε με τον Μοράτι για πολλά θέματα και εγώ έδωσα εντολή στους συνεργάτες μου να παραμείνουν στο Μιλάνο και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για τον Σνάιντερ. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αν και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε… τρέλες», είπε με έμφαση ο πρόεδρος της Γαλατασαράι.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται και από την ανακοίνωση του συλλόγου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του. «Ανακοινώνουμε πως ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με την Ίντερ για τη μεταγραφή του Σνάιντερ. Τα Μέσα Ενημέρωσης θα ενημερώνονται για τις εξελίξεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αναμένεται η αντίδραση του Ολλανδού, καθώς στο παρελθόν έχει τονίσει πως δεν είναι πρόθυμος να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας από το ιταλικό.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x