Ιταλία

«Θα μείνει γιατί τον ευγνωμονούν»

Σίγουρη θεωρεί την παραμονή του Ματζάρι στον πάγκο της Νάπολι ο πρώην επιθετικός της ομάδας, Κριστιάνο Λουκαρέλι.

Ήταν ένας από τους πιο δυναμικούς επιθετικούς του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος ξεχώρισε τόσο για τις ικανότητές του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Ο Κριστιάνο Λουκαρέλι ποτέ δεν φοβήθηκε να εκφράσει την άποψή του, κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό σε πολλούς, αλλά αντιπαθή στους περισσότερους.

Ο Λουκαρέλι αγωνίστηκε στη Νάπολι από το 2010 ως το 2012, παίζοντας σε μόλις 12 αγώνες πρωταθλήματος. Η μικρή του συμμετοχή, ωστόσο, δεν τον εμποδίζει να έχει άποψη για το θέμα που απασχολεί τους οπαδούς των «παρτενοπέι», αυτό της ανανέωσης του συμβολαίου του Βάλτερ Ματζάρι.

«Πιστεύω πως ο Ματζάρι θα παραμείνει στο… τιμόνι της Νάπολι, καθώς είναι ευχαριστημένος από τη ζωή του στην πόλη, αλλά και από τις συνθήκες εργασίας στο σύλλογο. Το μοναδικό ελάττωμα του Βάλτερ είναι ο εγωισμός του. Βγαίνει από τα ρούχα του αν δεν του αναγνωρίζεις αυτά που έχει πετύχει. Κάτι που δεν συμβαίνει στη Νάπολη, όπου καθημερινά τον ευγνωμονούν για το έργο του στην ομάδα. Αυτό θα μετρήσει πολύ στην απόφασή του. Για μένα ο Ματζάρι θα μείνει στη Νάπολι», ήταν η εκτίμηση του Λουκαρέλι.

Φήμες θέλουν να πραγματοποιείται μια απρόσμενη… ανταλλαγή. Να πάει ο Ματζάρι στη Μίλαν και να αναλάβει ο Αλέγκρι τη Νάπολι. «Θεωρώ σχεδόν αδύνατον να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είμαι σίγουρος αν ταιριάζει ο Αλέγκρι στη Νάπολι, ούτε αν ο Ματζάρι θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της Μίλαν. Μια τέτοια κίνηση θα με άφηνε με το… στόμα ανοιχτό. Επαναλαμβάνω, ο Ματζάρι θα μείνει στη Νάπολι, ενώ ο Αλέγκρι δεν νομίζω να συνεχίσει στη Μίλαν. Αλλά δεν είμαι μάντης, εκτιμήσεις κάνω», είπε με νόημα ο Κριστιάνο Λουκαρέλι.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x