Stoiximan Super League

Δύσκολα για Κουτρουμπή, στα Σπάτα ο Φουρτάδο

Πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο ματς με την Ξάνθη ο αμυντικός της ΑΕΚ. Στο γυμναστήριο στα Σπάτα βρέθηκε ο Φουρτάδο.

Προβληματίζει τον Έβαλντ Λίνεν στην ΑΕΚ η περίπτωση του Γιώργου Κουτρουμπή καθώς και την Τετάρτη δεν κατάφερε να προπονηθεί. Ο αμυντικός της Ένωσης έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον οι πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη, είναι λίγες.

Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα για τον Γερμανό προπονητή ο οποίος αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι στην αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμίλιο Φουρτάδο, βρέθηκε την Τετάρτη στα Σπάτα και έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αυτό είναι θετικό για την διοίκηση της ΑΕΚ η οποία θα ήθελε να βρει… άκρη με τον παίκτη για το «διαζύγιο» χωρίς εκείνος να ακολουθήσει την…διαδρομή της προσφυγής. Φυσικά, δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να βρεθεί τρόπος και να πειστεί ο Φουρτάδο να μείνει, κάτι που βέβαια αυτή την στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, απουσίαζαν από την προπόνηση οι Λαγός, Κοντοές καθώς και ο Παυλής που έχει μία στρατιωτική υποχρέωση στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x