Νίκος Κατσαρός

Ο Βύντρα κέρδισε, ο Παναθηναϊκός;

Ο Νίκος Κατσαρός γράφει στο www.sport-fm.gr για την αποχώρηση του Βύντρα από τον Παναθηναϊκό και εάν αυτή αφήνει κενό στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Άτιμο πράγμα η επικαιρότητα. Τρέχει με ταχύτητες που μπορούν να εκθέσουν το γραπτό τύπο και αυτό συνέβη στην περίπτωση της μεταγραφής του Λουκά Βύντρα.

Χτές όλες οι εφημερίδες προσπαθούσαν να μαντέψουν και να αναλύσουν τι υποδοχή και τι μέλλον θα έχει ο παίκτης στον Ολυμπιακό και σήμερα όλες ασχολούνται με το τι… θα γινόταν αν είχε πάει στους ερυθρόλευκους.

Από αύριο το θέμα θα περάσει στις μέσα σελίδες των αθλητικών φύλλων , ή πιθανόν να μην υπάρχει ούτε σε αυτές. Οπότε δεν μένουν πλέον και πολλά να πει κανείς γι’ αυτή την υπόθεση, αφού λίγο ως πολύ έχουν γραφτεί όλα.

Αν θελήσουμε να κάνουμε μια σύνοψη, θα διαπιστώσουμε ότι υπήρξε μια απόλυτη ομόφωνια, στα σχόλια που αφορούσαν στο ήθος, τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του Λουκά. Στοιχεία που εκτίμησαν όλοι οι προπονητές – και ήταν περισσότεροι από δέκα – με τους οποίους «υπηρέτησε» στα εννιά χρόνια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Όλοι συμφωνούν επίσης ότι ο Βύντρα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος από την τελική εξέλιξη του θέματος. Πήγε σε μία ομάδα πολύ καλύτερη, που αγωνίζεται σε ένα από τα πιο ποιοτικά πρωταθλήματα του κόσμου.

Και ακόμα βρήκε την ησυχία του, που αν θυμηθούμε τα όσα άκουγε σχεδόν σε μόνιμη βάση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια είναι πιο σημαντική ακόμη και από τα πολλά χρήματα που θα κερδίσει στην Ισπανία.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, οι διοικούντες την ΠΑΕ, ολοκλήρωσαν προς το παρόν με την λύση του συμβολαίου του Βύντρα, το σχέδιο της απαλλαγής της ομάδας από τα υψηλά συμβόλαια, διαψεύδοντας όσος ισχυρίζονται ότι οι άνθρωποι που διοικούν το σύλλογο κινούνται χωρίς στόχο και σχέδιο.

Όπως φαίνεται έχουν και παραέχουν . Απλά μένει να αποδειχτεί αν ο τρόπος που το εφαρμόζουν θα τους οδηγήσει εκεί που διατείνονται.

Ότι δηλαδή ο Παναθηναϊκός θα ξαναμπεί στο δρόμο τον επιτυχιών και θα γίνει πάλι πρωταγωνιστής στην διεκδίκηση όλων των τίτλων, με τους Καραγκούνη, Κατσουράνη, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο, Βύντρα, αλλά και του Λέτο, να αντικαθίστανται από τον Ντίνα και κάποιους ξένους που ακόμα δεν ξέρουμε το όνομα τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x