Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η «προσγείωση» ΑΝΤ1 απ' τον αποκλεισμό Ολυμπιακού!

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού απ' την συνέχεια του Europa League «προσγείωσε» τον ΑΝΤ1 στις μεγάλες αναμετρήσεις ανάμεσα στις ξένες ομάδες...

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού απ' την συνέχεια του Europa League «προσγείωσε» τον ΑΝΤ1 στις μεγάλες αναμετρήσεις ανάμεσα στις ξένες ομάδες...

Στο κανάλι του Αμαρουσίου υπήρχε μία ελπίδα πως οι «ερυθρόλευκοι» θα έκαναν την έκπληξη, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, η Λεβάντε πέρασε και ο ΑΝΤ1 θα ...αρκεστούν στα παιχνίδια ανάμεσα στις ξένες ομάδες, κάτι που ισχύει στη Nova απ' τη φάση των «32».

Ο ΑΝΤ1 θα έχει ως το τέλος την πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση η απουσία ελληνικής ομάδας δεν είναι κάτι που θέλει ένα κανάλι ελεύθερης εμβέλειας που έχει σαν βασικό στόχο την τηλεθέαση.

«Μέτωπο» Ευρωλίγκα: Χαμόγελα για Παναθηναϊκό, αναμονή για Ολυμπιακό

Η αποψινή νίκη του Παναθηναϊκού στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις «θέρμανε» το ενδιαφέρον της Nova και της ΕΡΤ για την Ευρωλίγκα μπάσκετ ακόμα περισσότερο ύστερα απ' την επικράτηση του Ολυμπιακού (την περασμένη εβδομάδα) στη Ρωσία κόντρα στη Κίμκι.
Τώρα, το συνδρομητικό και η δημόσια τηλεόραση περιμένουν τον αποψινό (22/2) αγώνα των Πειραιωτών με την Κάχα Λαμποράλ, ώστε να ολοκληρωθεί (όπως ελπίζουν) η θετική εικόνα της εβδομάδας ενόψει πλέι-οφ και (ακόμα περισσότερο) φάιναλ-φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x