Νίκος Κατσαρός

Αν αργήσει δεν θα βρει... ΑΕΚ

O Nίκος Κατσαρός γράφει στο sport-fm.gr για την υπόθεση Βιντιάδη στην ΑΕΚ και τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τον ίδιο και την ομάδα η καθυστέρηση που παρατηρείται.

Καλώς ή κακώς ο κ. Βιντιάδης εμφανίζεται ως η μόνη πιθανή λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η ΑΕΚ.

Γράφει ο Νίκος Κατσαρός

Με όσα τραγελαφικά και εξευτελιστικά, για την ιστορία και το όνομα του συλλόγου, συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες προστίθεται ακόμα ένας εξαιρετικά σοβαρός λόγος για να επισπεύσει την απόφασή του να αναλάβει την ΠΑΕ. Εκτός από το οικονομικό αδιέξοδο, υφίσταται σχεδόν καθημερινά αλλεπάλληλα πλήγματα που τη μικραίνουν όλο και περισσότερο εξ αιτίας της ανυπαρξίας ισχυρής διοίκησης.

Από την κατάληψη των εγκαταστάσεων στα Σπάτα από τους οργανωμένους, ως τον διορισμό μελών της διοίκησης με απαίτηση των οπαδών (!) και το πρόσφατο κρούσμα της εμφάνισης του... Ξενιάδη - Τσάκα, προκύπτει ότι το διοικητικό χάος που επικρατεί στον σύλλογο είναι εξ ίσου μεγάλο με το οικονομικό.

Στον κ. Δημητρέλο και τους συνεργάτες του πιστώνεται αναμφισβήτητα η τεράστια προσπάθεια να επιβιώσει αγωνιστικά η ομάδα και να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία. Επίτευγμα τεράστιο, κάτω από τις τραγικές συνθήκες που μπήκε στο πρωτάθλημα, και στο οποίο τεράστια συνεισφορά είχαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ωστόσο, μέσα στην απόγνωσή της, η διοίκηση της ΠΑΕ έχει παρασυρθεί σε ενέργειες που εκθέτουν και υποβιβάζουν το κύρος και το γόητρο της ΑΕΚ. Και το κακό είναι ότι μέσα σ' όλο αυτό το χάος οι ποδοσφαιριστές είναι αδύνατο να αγνοήσουν όσα τραγελαφικά συμβαίνουν γύρω τους και να επικεντρωθούν στους αγωνιστικούς τους στόχους.

Οι οργισμένες εκκλήσεις προς τη διοίκηση Δημητρέλου να παραιτηθεί δεν εξυπηρετούν σε τίποτε, αφού κανείς από αυτούς που φωνάζει δεν θα ήθελε να πάρει τη θέση του. Επομένως η λύση πρέπει να δοθεί από τον κ. Βιντιάδη, ο οποίος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι όσο περισσότερο καθυστερεί τόσο πιο μικρή, σε όλα τα επίπεδα, ΑΕΚ θα παραλάβει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x