Γιώργος Ζαχαριάδης

Σκόραρε κι ο Σούλης

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του Άρη επί του Λεβαδειακού.

Αυτή η «τεσσάρα» στο «Βικελίδης», λογικά θα πρέπει να ανησυχεί τον Γιώργο Παράσχο. Εκτός κι αν έχει συνηθίσει πλέον με τις «τεσσάρες» γιατί δεν ήταν η πρώτη. Αντιθέτως, το φαινόμενο τείνει να γίνει συνήθεια αφού και την προηγούμενη αγωνιστική πάλι τέσσερα γκολ εισέπραξε, σε εντός έδρας αγώνα, από την Ξάνθη.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη
zahariadis@sday.gr


Γενικά, η εικόνα του Λεβαδειακού απέχει πολύ από εκείνη της ομάδας που άγγιξε ευρωπαϊκή θέση. Τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές δεν έχει σταυρώσει νίκη. Μετατράπηκε σε ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτε και το υπόλοιπο μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία, με ποδοσφαιριστές από τους οποίος λείπει το κίνητρο. Χάνουν και δεν έχουν να χάσουν τίποτε απολύτως.
Όλα αυτά βέβαια δεν αποτελούν τη βάση της νίκης του Άρη και του 4-0 που έφερε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο «Βικελίδης», στο εντυπωσιακό ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου. Ίσως ακόμη κι ο καλύτερος Λεβαδειακός της φετινής περιόδου, να μην είχε δεχθεί τέσσερα γκολ, αλλά, ένα – δυό δεν θα τα γλίτωνε από τον Άρη που είχε κίνητρο κι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, δεν αποκλείεται τελικά να σώσει την παρτίδα, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται.

Ο Αρης δεν έγινε μέσα σε 24 ώρες «ο Αρης του Σούλη». Η αλήθεια είναι ότι αν κανείς παρακολουθήσει την πορεία αυτής της ομάδας από το ξεκίνημα της περιόδου, δύσκολα μπορεί να τις δώσει ταυτότητα. Ούτε του Μιχαλήτσου έγινε ποτέ… Κι αν ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει σκοπό κάτι να καταφέρει και να βάλει στις λίγες αγωνιστικές που απέμειναν την προσωπική του σφραγίδα, καλό είναι να τους μάθει όλους ότι θα πρέπει να παίζουν με την ίδια αγωνιστικότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, χωρίς καμία απολύτως έκπτωση.

Πολύ λίγα πράγματα θα προλάβει να φτιάξει με το υλικό που διαθέτει η ομάδα του και άλλωστε, ας είμαστε ρεαλιστές, δεν υπάρχουν σπουδαίοι παικταράδες που δεν έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και τώρα θα ανατρέψουν το σκηνικό και θα αρχίσουν τα μαγικά…

Αν ο Σούλης, με εφόδιο τη εμφατική αυτή νίκη επί του Λεβαδειακού καταφέρει να αποσπάσει μερικά από εκείνα τα θετικά στοιχεία που κουβαλούν ορισμένοι κανονικοί ποδοσφαιριστές επιπέδου Superleague, τους οποίους διαθέτει στο ρόστερ του ο Άρης, τότε όλα θα πάνε καλά: Και τις νίκες εντός έδρας μπορεί να τις καταφέρει και βαθμό μακριά από το γήπεδό του μπορεί να μαζέψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x