F1

Αλόνσο: «Αυτά είναι πολύ καλά νέα για την ομάδα»

«Ο ανταγωνισμός δίνει ώθηση σε όλη την ομάδα», δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Στην πολύ καλή απόδοση του Φελίπε Μάσα αναφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο μετά την ολοκλήρωση των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα της Μαλαισίας.

Ο Ισπανός πιλότος στον αυριανό αγώνα θα εκκινήσει από την τρίτη θέση, πίσω από τον ομόσταβλό του, Φελίπε Μάσα, τονίζοντας πως ο μεταξύ τους ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει στη Ferrari.

«Αυτά είναι τα καλύτερα νέα για την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον ανταγωνισμό μεταξύ μας, να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες, να τις συγκρίνουμε και να αναλύουμε τα δεδομένα που έχουμε. Αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο ανταγωνισμό, αυτό συνέβαινε και πριν τρία χρόνια, αλλά δεν φαίνονταν τόσο πολύ στα αποτελέσματα λόγω των ατυχιών του και της κακής τύχης του Μάσα», ήταν τα λόγια του Ισπανού, ο οποίος για δεύτερη φορά θα εκκινήσει από χαμηλότερη θέση συγκριτικά με τον Βραζιλιάνο πιλότο.

Σχετικά με τον αγώνα ο Αλόνσο τόνισε πως δεν έχουν λόγο να μην είναι αισιόδοξοι, δεδομένου του ρυθμού που είχαν στη Μελβούρνη.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε την απόδοση του μονοθεσίου μας σε συνθήκες αγώνα, ωστόσο στις δοκιμές της Παρασκευής δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Στη Μελβούρνη ο ρυθμός μας ήταν καλός, συνεπώς δεν έχουμε λόγο να μη είμαστε αισιόδοξοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x