Γιώργος Ζαχαριάδης

Ο «επόπτης» είχε... κέφια στο Καραϊσκάκη

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Εχει δίκιο ο Δώνης για την αποβολή του και θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι αυτός ο Σιδηρόπουλος ήταν προστατευτικός (πράγμα που περίμεναν όλοι) για τον Ολυμπιακό, πράγμα που προφανώς δεν το χρειάζεται.

Του Γιώργου Ζαχαριάδη

Εκείνοι βέβαια που έκαναν ό,τι να ΄ναι ήταν οι βοηθοί του. Να πω ότι δεν το περίμενα; Θα σας γελάσω. Να πω ότι δεν περίμενα να μην αφήσουν τον Καμαρά να φύγει μόνο του, που όλοι γνωρίζουν ότι τις έχεις τις φάσεις στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας; Δεν μπορώ να το πω. Το συζητούσα και τελικά το κέρδισα το στοίχημα. Ήταν άχαστο. Το κραυγαλέο στην περίπτωση του επόπτη που τον «σταμάτησε» με ανύπαρκτο οφ- σάιντ, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έχει περάσει το κέντρο, οπότε, βάση κανονισμού, δεν είναι οφ σάιντ ακόμη κι αν δεν καλύπτεται.

Ο Καμαρά δε, καλυπτόταν κιόλας...

Τι ντροπή...

Και βέβαια δεν ήταν το μοναδικό που σταμάτησε ο επόπτης... Υπήρχε ένα ακόμη με τον Αθανασιάδη.

Όλα αυτά περί διαιτησίας ποτέ δεν μου άρεσαν. Η εικόνα του αγώνα θέλει τον Ολυμπιακό να σκοράρει από την αρχή και να έχει τον έλεγχο του ρυθμού μέχρι το τέλος. Ίσως επειδή έλειπε το κίνητρο και επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιξε με αξιοπρέπεια στην άμυνα, χωρίς σημαντικά λάθη, ο Ολυμπιακός να μην προσπάθησε να τσιτώσει το γκάζι. Δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να δείξει και στο σκορ ότι είναι ο καλύτερος.

Κι από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, με τον Λόρενς να είναι καινούργιος στο κέντρο για να κόψει όσο δεν μπορεί να κόψει ο Κάτσε και ο Λαζάρ που έλειπε και το κενό του ήταν σημαντικό, δεν αποκλείεται να το φοβήθηκε λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε το παιχνίδι και να το άρεσε τελικά η ισοπαλία.
Ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι στον ΠΑΟΚ κανείς δεν θα συζητά για τις φάσεις που έβγαλε η άμυνα του ΠΑΟΚ και όσα απέκρουσε ο Ιτανζ, αλλά, όσα δεν κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του φτάνοντας στην περιοχή του Ολυμπιακού. Με αυτή τη λογική υπάρχει λόγος για να κουβεντιάσουμε τις πιθανότητες ενός διπλού. Μα θα λέγαμε ότι το «έκλεψε»...

Μα θα λέγαμε ότι ήταν «τυχερό»...

Η ουσία θα ήταν ότι ο ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει κάνει σπουδαίο παιχνίδι, όπως γινόταν παλιότερα σε αντίστοιχα ντέρμπι, τα κατάφερε.

zahariadis@sday.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x