Προτεινόμενα

Με χρηματικό έπαθλο ακόμα και 110.000 ευρώ για τον νικητή ίππο μας υποδέχεται το SANDOWN της Αγγλίας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα να υπενθυμίσουμε πως το Σάββατο 29/4/2017 και με ώρα έναρξης τις 13:30 έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο 7 ιπποδρομιών! Είναι ένα από τα ‘’πιο γεμάτα’’ προγράμματα της φετινής χρονιάς –μέχρι στιγμής-και αναμένονται υψηλές αποδόσεις!

Λεπτομέρειες αλλά και τις προτάσεις μας για το Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου, θα έχουμε το Σάββατο το πρωί αλλά και το μεσημέρι, λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα.

Με 29 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με τις χώρες Ν.Αφρική, Γαλλία και Αγγλία να βρίσκονται στο ιπποδρομιακό μενού!

Την μερίδα του λέοντος κατέχει η Ν. Αφρική με 2 ιπποδρόμια σήμερα, ενώ οι πιο ποιοτικές διαδρομές από θέμα χρηματικών επάθλων, διεξάγονται στην Αγγλία!

Ήδη στην Ν. Αφρική έχουν σημειωθεί μεγάλες εκπλήξεις και δείχνει ότι σήμερα αυτή η χώρα θα δώσει πολλά χρήματα σε όσους στοιχηματίσουν σωστά!

Το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (δηλαδή να βρούμε με ακριβή σειρά τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης) έχει δώσει με κόστος 1 ευρώ την απόδοση των 4.466 ευρώ σε όσους στοιχημάτισαν σωστά στην ιπποδρομία με κωδικό 012 ενώ στην ιπποδρομία με κωδικό 013 στο ίδιο είδος στοιχήματος, έδωσε 4.235 ευρώ με κόστος το 1 ευρώ! Το ακόμα πιο απλό παιχνίδι του ΣΚΟΡ 3 (να βρούμε δηλαδή τους τρεις νικητές ίππους σε τρεις διαδοχικές ιπποδρομίες) έδωσε σε όσους στοιχημάτισαν σωστά με κόστος 1 ευρώ, το ποσό των 1.640 ευρώ!

Πάμε τώρα στις προτάσεις μας στο ιπποδρομιακό στοίχημα για αργά το βραδάκι σήμερα και πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε! Πάλι από την Ν. Αφρική, έχουμε επιλέξει το παιχνίδι του ΣΥΝΘΕΤΟΥ (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους σε δυο διαδοχικές ιπποδρομίες).

Στην ιπποδρομία με κωδικό 037 και με ώρα έναρξης τις 20:55 επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 2 και 1 ενώ στην ιπποδρομία με κωδικό 039 και με ώρα έναρξης τις 21:28 επιλέγουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 7 και 11.

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x