Παράξενα

CEO ζυθοποιίας δίνει τον μισθό του για τα επόμενα 2,5 χρόνια λόγω απίθανης γκάφας στο μάρκετινγκ!

Ο ιδιοκτήτης της ζυθοποιίας BrewDog αποφάσισε να αποζημιώσει 28 καταναλωτές μετά από ένα απίθανο λάθος μάρκετινγκ στην προώθηση διαγωνισμού.

Όταν οι άνθρωποι της ζυθοποιίας BrewDog αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία σε 28 καταναλωτές να κερδίσουν από ένα κουτάκι μπίρας από ατόφιο χρυσάφι, δεν φαντάζονταν ότι θα κατέληγαν να χάσουν 566.000 ευρώ!

Βλέπετε, 25 από τους τυχερούς έκαναν καταγγελία κατά της σκωτσέζικης εταιρείας όταν διαπίστωσαν ότι τα κουτάκια ήταν επιχρυσωμένα -άρα όχι από ατόφιο χρυσάφι- με αποτέλεσμα ο CEO, Τζέιμς Γουάτ, να αποφασίσει να αποζημιώσει κάθε νικητή με το ποσό που αντιστοιχεί στον καθένα.

«Ήταν ένα χαζό λάθος που υπήρχε μόνο σε τρεις από τις 50 προωθητικές δημοσιεύσεις του διαγωνισμού, ωστόσο αυτά τα τρία tweets ήταν αρκετά για να γίνει η ζημιά. Μέσα στον ενθουσιασμό μου, παρεξήγησα τη διαδικασία της παραγωγής των χρυσών κουτιών» δήλωσε ο επιχειρηματίας, που αποκάλυψε ότι το ποσό που θα δοθεί στους καταναλωτές ισούται με τον μισθό του για 2,5 χρόνια - με τις απολαβές του να πηγαίνουν στους 28.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x