Media

Euroleague και εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία

Νίκη για να μπει δυναμικά στο Top-16 της Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Νίκη για να μπει δυναμικά στο Top-16 της Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Τζάμπολ στις 21.00 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον απεσταλμένο του σταθμού και της εφημερίδας «ΠΡΑΣΙΝΗ» στην Τουρκία, Δημήτρη Κοντού και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Με πλήρη αγωνιστική δράση αποχαιρετά το 2015 η Ισπανία, αφού σήμερα και αύριο διεξάγεται η 17η αγωνιστική της La Liga. Ο ΟΤΕTV θα καλύψει ζωντανά και τις εννιά σημερινές αναμετρήσεις με τους αγώνες Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ (17.00,OTE Sport 2 HD), Σεβίλλη – Εσπανιόλ (19.15, OTE Sport 3 HD), Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης (19.15, OTE Sport 2 HD), Μπαρτσελόνα – Μπέτις (21:30, OTE Sport 2 HD) να ξεχωρίζουν.

Δείτε εδώ αναλυτικά ολόκληρο το πλούσιο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

«Ο γάμος της χρονιάς» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Απόψε στις 21.00 το Star θα προβάλει σε Α’ τηλεοπτική προβολή την κωμωδία, «Ο γάμος της χρονιάς». Πρωταγωνιστούν Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ντάιαν Κίτον, Κάθριν Χέιγκλ, Αμάντα Σέιφριντ, Σούζαν Σάραντον, Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Δύο ντοκιμαντέρ στα «Τεκμήρια Ελληνισμού»
Μην χάσετε σήμερα στις 23.10, στην ΕΡΤ2, δύο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, που αφηγούνται κοινωνικές δράσεις από ένα σύνολο ανθρώπων, ευαίσθητων σε θέματα αλληλεγγύης και προσφοράς. Στο πρώτο μέρος της εκπομπής θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Κοινωνικό Ωδείο-Notes» και στο δεύτερο μέρος προβάλλεται το ντοκιμαντέρ «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Ο Γιώργος Καμίνης στην ΕΡΤ
Τηλεοπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ 1 θα παραχωρήσει το πρωί της Πέμπτης(09.15) ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Περιήγηση στο Μουσείο Μεταξιού στο Σουφλί
Στο Μουσείο Μετάξης του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στο Σουφλί θα περιηγηθεί αυτή την Κυριακή ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μέσα από την εκπομπή «Επτά Μουσεία 'Ενα Ταξίδι». Ο γνωστός ηθοποιός πιάνει το νήμα από την αρχή της σχέσης με τους μεταξοσκώληκες, συζητάει με τις γυναίκες που κάποτε αποτέλεσαν την καρδιά της ελληνικής μεταξουργίας και καταγράφει τη σημασία του μεταξιού τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για την υπόλοιπη Ελλάδα. Κυριακή στις 17.20 στο Mega.

«Στα χρόνια της βίας» σε Α’ τηλεοπτική προβολή
Η τρίτη μεγάλου μήκους ταινίας του Τζέι Σ. Τσάντορ, «Στα χρόνια της βίας» έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016, από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 22:00, με τους Όσκαρ Άιζακ και Τζέσικα Τσάστεϊν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κων/να Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x