Media

Media: Euroleague και εμβόλιμες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο των Media.

Με διπλή αγωνιστική συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών υποδέχεται στις 21.00 στο ΣΕΦ τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Στην περιγραφή του αγώνα για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται ο Χρήστος Ρομπόλης ενώ τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Novasports2HD. Οι μεταδόσεις στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας: Ούνιξ Καζάν – Γαλατασαράι (18:00, Novasports2HD), Αναντόλου Εφές – Ζαλγκίρις Κάουνας (19:30, Novasports4HD) και Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάμπεργκ (21.45, Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τη σκυτάλη αύριο στις 21:00 κόντρα στην Αρμάνι στο Μιλάνο ψάχνοντας τη 2η φετινή εκτός έδρας νίκη του για να μείνει σε τροχιά πρόκρισης και να συνεχίσει να κυνηγά το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Περιγράφει από το Μιλάνο για τον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ2. Την Τετάρτη θα ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική με τους αγώνες : Φενερμπαχτσέ – Νταρουσάφακα (19:45 ,Novasports4HD), Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:05, Novasports2HD) και Μπασκόνια – Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports5HD).

Η 10η αγωνιστικής της Basket Champions League
Και Basket Champions League περιλαμβάνει το πρόγραμμα με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής . Σήμερα στις 21.00, ο Άρης αντιμετωπίζει στο «Nick Galis Hall» την ισραηλινή Ναχαρίγια (Novasports3HD). Οι άλλοι δύο εκπρόσωποί μας στην διοργάνωση παίζουν αύριο. Η ΑΕΚ κοντράρεται εκτός έδρας με τη Μπεσίκτας (19:00, ΕΡΤ2) και ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βαρέζε (21.00,Novasports3HD).

Ολυμπιακός -Νις από το Novasports3 HD
Δράση και στο πόλο, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 18.30 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» τη γαλλική Νις (Novasports3 HD), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών.

Εμβόλιμες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλο στην Ισπανία
Η τελευταία εμβόλιμη αγωνιστική πριν τη χειμερινή διακοπή στη Budesliaga συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού οι ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα Μπάγερν Μονάχου και Λειψία (Cosmote Sport 1 HD) κοντράρονται στο «Allianz Arena» την Τετάρτη στις 21:00. Από το πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Ντόρτμουντ – Άουγκσμπουργκ (21:00,Cosmote Sport 3 HD), επίσης για το γερμανικό πρωτάθλημα, Αταλάντα – Έμπολι (21:45, Cosmote Sport 2 HD) για την Serie A και Μάλαγα - Κόρδοβα (22:00, ΕΡΤ3) για το Κύπελλο Ισπανίας.

Από της Τετάρτης τα ματς, εκτός, όπως προείπαμε, από το ντέρμπι κορυφής στην Bundesliga υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα ματς. Στις 21.45, η Ίντερ αντιμετωπίζει την Λάτσιο (Cosmote Sport 2 HD), στις 21.50 η Παρί Σεν Ζερμέν τη Λοριάν (Novasports 4HD), την ίδια ώρα η Μπορντό τη Νις (Novasports 1HD) και στις 23.00 η Μπαρτσελόνα την Χέρκουλες (ΕΡΤ1).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο Μάριος Γκιούρδας «Στο Φιλέ»
Τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Ανδρών στο βόλεϊ, Μάριο Γκιούρδα, φιλοξενεί απόψε η εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλο που θα προβληθεί στις 19.00 από το Novasports1HD.

Για πρώτη φορά δεν κυκλοφόρησαν «Τα Νέα»
Ιστορική είναι σήμερα η μέρα για τον ΔΟΛ καθώς για πρώτη φορά δεν κυκλοφόρησαν «Τα Νέα», λόγω της 24ωρης απεργίας που κήρυξε από την Δευτέρα στις 19.00 η ΕΣΗΕΑ, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων στο συγκρότημα από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα. Επίσης, σήμερα δεν μεταδίδει πρόγραμμα και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΒΗΜΑ FM.

«Ιστορίες» από Ιερουσαλήμ
Ένα οδοιπορικό στην Ιερουσαλήμ θα παρουσιάσει η εκπομπή «Ιστορίες» με την Σία Κοσιώνη να αποκαλύπτει τα μυστικά του Πανάγιου Τάφου. Επίσης, ανοίγουν το φάκελο της φορολόγησης των ακινήτων με τον Τάσο Τέλλογλου να συζητά με εκπροσώπους εταιριών αλλά και το Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα. Απόψε στις 23.30 στον ΣΚΑΪ.

Τέλος το εβδομαδιαίο «Ράδιο αρβύλα»
Στην χθεσινή τελευταία εκπομπή για το 2016 ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε αιφνιδίως ότι από τη νέα χρονιά η εκπομπή δεν θα είναι εβδομαδιαία, αλλά θα προβάλλεται μία ή δύο φορές τον μήνα μετά από δική τους εισήγηση προς τον ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x