Media

Media: Superleague, Euroleague, Αθλέτικ - Μπαρτσελόνα και η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ

Ενημερωθείτε μέσω της στήλης media για την αθλητική δράση της ημέρας.

Στα Χανιά ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πλατανιά στο ένα από τα δύο ματς της ημέρας που ολοκληρώνουν την εξ’ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League. Σέντρα στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD. Το άλλο ματς θα διεξαχθεί στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα (15.00, Novasports2HD). Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για να ακούσετε ζωντανά την εξέλιξη και των δύο αγώνων.

Έναρξη του 2ου γύρου της Euroleague
Στην 16η αγωνιστική της Euroleague όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Σ.Ε.Φ. αύριο το βράδυ, όταν ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό στην πρώτη από τις τρεις συναντήσεις των «αιωνίων» τον Ιανουάριο. Ωστόσο, το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τέσσερις αγώνες. Στις 19:30, η Αναντόλου Εφές φιλοξενεί τη Γαλατασαράι (Novasports3HD), στις 21:00 η Μπάμπεργκ κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα (Novasports2HD) και 5’ λεπτά μετά η Μακάμπι Τελ Αβιβ αντιμετωπίζει τη Νταρουσάφακα (Novasports4HD). Η αγωνιστική δράση της ημέρας ολοκληρώνεται στις 22:00 με τον αγώνα ανάμεσα στην Μπασκόνια και την Ούνιξ Καζάν που θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports3HD.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για το CEV Cup ανδρών στο βόλεϊ
Με μία τηλεοπτική και μία ιντερνετική κάλυψη οι εκπρόσωποί μας στον πρώτο τους αγώνα για τη φάση των «32» του CEV Cup ανδρών στο βόλεϊ. Στις 19.00, από το Cosmote Sport 6 HD θα καλυφθεί ζωντανά ο αγώνας του Ολυμπιακού κόντρα στη ρωσική Σουργκούτ στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στη Σερβία τη Νόβι Παζάρ σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί μόνο ινερνετικά από το www.laola1.tv.

Σούπερ ματς για το Κύπελλο Ισπανίας
Με τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο- Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Copa del Rey. Σέντρα στις 22.15 με τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την ΕΡΤ1.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Δραματικές οι εξελίξεις στο ΔΟΛ
Τέλος εποχής για το ιστορικό συγκρότημα του ΔΟΛ καθώς οι πιστώτριες τράπεζες προχώρησαν σε καταγγελία της δανειακής σύμβασης οδηγώντας ουσιαστικά στην έξοδο τον Σταύρο Ψυχάρη και τους 560 εργαζόμενους σε απόγνωση. Στο αμέσως επόμενο στάδιο θα επιχειρηθεί λύση αναδιάρθρωσης για τις υποχρεώσεις και θα αναζητηθεί επενδυτής.

Πως θα κυκλοφορήσουν οι εφημερίδες τα Θεοφάνεια
Λόγω της αργίας των Θεοφανείων θα υπάρξουν αλλαγές στις κυκλοφορίες των εφημερίδων. Συγκεκριμένα, αύριο ανήμερα των Θεοφανείων θα κυκλοφορήσουν οι σαββατιάτικες εκδόσεις και το Σάββατο εκτάκτως θα κυκλοφορήσουν όλες οι κυριακάτικες εκδόσεις, ενώ τέλος την Κυριακή δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.

Πρεμιέρα για «Emerald City» και «Η Άννα των Αγρών»
Με νέες σειρές εμπλουτίζουν το πρόγραμμά τους το Cosmote Cinema και η ΕΡΤ2.
Στις 7 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα η σειρά φαντασίας με τίτλο «Emerald City», που βασίζεται στον Μάγο του Οζ, και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 23.00 στο Cosmote Cinema 4HD. Πρωταγωνιστούν Άντρια Αριόνα, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο. Δύο μέρες μετά, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, αρχίζει στην ΕΡΤ2 η βραβευμένη με EMMY δραματική οικογενειακή σειρά «Η Άννα των Αγρών» και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16:00.

Νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ
Με ένα παιχνιδιάρικο και αινιγματικό δελτίου Τύπου ο ΣΚΑΪ ενημερώνει ότι σύντομα προστίθεται στο πρόγραμμα του μία νέα εκπομπή με τίτλο «Ροντέο». Αναμένουμε!

inner

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x