Media

Media: ΑΕΚ-ΠΑΣ, το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και τα Βραβεία ΠΣΑΤ παρουσία Σάντος

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League και μετά διακοπές! Σέντρα στο Ο.Α.Κ.Α. στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League και μετά διακοπές! Σέντρα στο Ο.Α.Κ.Α. στις 19.30 με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή του Κώστα Μιαούλη και τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Δράση έχουμε και στη Football League με τον αγώνα της Καλλιθέας-χωρίς τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο της- κόντρα στον ΟΦΗ να καλύπτεται ζωντανά από την ΕΡΤ3. Σέντρα στις 15.00. Την ίδια ώρα και τα υπόλοιπα ματς της 6ης αγωνιστικής Αιγινιακός-Απόλλων Σμύρνης, Αγροτικός Αστέρας-Πανσερραϊκός και Χανιά-Λαμία, που δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Θα βρίσκεται, όμως, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και θα σας ενημερώνει για όλα!

Το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ στο Cosmote Sport 1 HD
Στις 22.00, στο «Γκούντισον Παρκ» θα διεξαχθεί το παραδοσιακό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, όπου η Έβερτον κοντράρεται με την Λίβερπουλ για την 17η αγωνιστικής της Premier League. To Cosmote Sport 1 HD θα καλύψει ζωντανά την αναμέτρηση. Την ίδια ώρα η Πόρτο υποδέχεται την Τσάβες (Novasports 2HD) για το πορτογαλικό πρωτάθλημα και λίγο νωρίτερα, στις 21.45, η Αθλέτικ Μπιλμπάο τη Θέλτα (Cosmote Sport2 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Ο ΠΣΑΤ βραβεύει τους κορυφαίους της χρονιάς και τον Φερνάντο Σάντος
Στις 18.30, από το Novasports2HD θα καλυφθεί τηλεοπτικά η εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) για 63η χρονιά και βραβεύει τους κορυφαίους αθλητές, αθλήτριες και ομάδες του 2016. Βέβαια, τα φώτα θα πέσουν στον Φερνάντο Σάντος, που οδήγησε τον Πορτογαλία στο κορυφαίο σκαλί της Ευρώπης. Ο Πορτογάλος προπονητής, ως ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσέφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα τιμηθεί ως κορυφαία διεθνή προσωπικότητα του Αθλητισμού.

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»
Η τελευταία «Δίκη στον ΣΚΑΪ» της χρονιάς, εντοπίζει το «κλειδί» της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ δύο ηχητικά ντοκουμέντα φωτίζουν μια νέα εισαγγελική έρευνα και αποκαλύπτουν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Απόψε στις 00.15 (ΣΚΑΪ) με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στο «ΕΡΤ Focus»
Ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα παραχωρήσει συνέντευξη στον Πάνο Χαρίτο και στην εκπομπή «ΕΡΤ Focus». Στις 22:15 στην ΕΡΤ1.

Χριστουγεννιάτικο pop up κανάλι COSMOTE Cinema Christmas
Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το χριστουγεννιάτικο κινηματογραφικό κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD προσφέροντας στους συνδρομητές εορταστικές ταινίες και φιλμ κινουμένων σχεδίων με δύο προβολές ταινιών κάθε βράδυ στις 20.30 και τις 22.30 και θα είναι διαθέσιμο έως τις 8 Ιανουαρίου.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x