Media

Media: Ελλάδα-Κροατία και ο τελικός του X-Factor

Η αναμέτρηση της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στην Κροατία με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Προολυμπιακού και ο τελικός του X-Factor ξεχωρίζουν από το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Στις 17.30 το απόγευμα, η Εθνική μας ομάδα κόντρα στην Κροατία θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά στο Τορίνο. Η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά και από την ΕΡΤ1 και από τον OTE Sport 4 HD, ενώ θα υπάρχει και ραδιοφωνική ενημέρωση από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Απόψε ο μεγάλος τελικός του «X-Factor»
Όλα είναι έτοιμα για τον αποψινό μεγάλο τελικό του «X-Factor» (21.15, ΣΚΑΪ) με τους 3 φιναλίστ να διεκδικούν την πρωτιά και φυσικά το μεγάλο έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο. Στη σκηνή θα ανέβουν ο Νίνο, που θα τραγουδήσει τις επιτυχίες του και θα γιορτάσει τα 14χρόνια παρουσίας του στο χώρο, η Τάμτα, η οποία θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι αλλά και η Giusy Ferreri, νικήτρια του ιταλικού X-Factor.

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 στον τελικό του Euro
Τα ψέματα τέλειωσαν! Την Κυριακή, Γαλλία και Πορτογαλία διεκδικούν το τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 και ο απεσταλμένος του στο Euro 2016, Αλέξης Σπυρόπουλος, έχουν ήδη κλείσει τη θέση τους στο «Σταντ ντε Φρανς» για το μεγάλο τελικό. Στις 22.00, συντονιστείτε στην κορυφαία αθλητική συχνότητα και ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί από την ΕΡΤ1.

Μεταγραφή -βόμβα από τον Alpha
Στα παλιά τους λημέρια επιστρέφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη! Με μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τους αγαπήσατε στο «Δέστε τους». Τώρα... ξαναδέστε τους! Από το φθινόπωρο, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη έρχονται ξανά στον ALPHA και ετοιμάζουν την -άτιτλη ακόμα- νέα τους εκπομπή».

Ο Γιόζεφ Λέμπερερ μιλά για τον Αϊρτον Σένα στον OTE TV
Αυτή την Κυριακή, στις 13.00 στο OTE Sport5HD, η εκπομπή «Grand Prix» με τον Αντρέα Παλομπαρίνι φιλοξενεί τον Γιόζεφ Λέμπερερ, τον θρυλικό φυσιοθεραπευτή του Αϊρτον Σένα, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του OTE TV για τη συνεργασία τους, την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του, αλλά και τη «μετά Σένα» εποχή και τα μεγάλα ταλέντα που πέρασαν από τα χέρια του.

Ανανέωσε η Φαίη Μαυραγάνη με το Εpsilon
Η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη ανανέωσε την συνεργασία της για ακόμα δύο χρόνια με το Εpsilon και θα συνεχίσει να παρουσιάζει την ενημερωτική εκπομπή «τώρα… ότι συμβαίνει» κάθε Σαββατοκύριακο.

Το MTV Live HD και το MTV Hits στη Nova
Mε την ένταξη δύο ιδιαίτερα δημοφιλών ΜΤV καναλιών ενισχύεται η Nova. Πρόκειται για τα MTV Live HD και MTV Hits, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα σε όλους τους συνδρομητές Nova και Nova 3Play, στις θέσεις 606 και 607.

Οι ταινίες της Κυριακής
Ταινίες για όλα τα γούστα και αυτή την Κυριακή στην τηλεόραση. Η αρχή γίνεται στις 20.00 στον ANT1 με την ταινία «Πιάσε με αν μπορείς» με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ακολουθεί στις 21.00, στον Alpha το φιλμ «Sex and the city» με τις Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Κιμ Κατράλ, Κριστίν Ντέιβις και Σίνθια Νίξον στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μία ώρα μετά, η ταινία επιστημονικής φαντασίας- υποψήφια για 7 Όσκαρ-, «Η Διάσωση», του Ρίντλεϊ Σκοτ, με τον Ματ Ντέιμον στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στο Novacinema 1 στις 22:00. Τέλος, στις 22.45 το Star θα προβάλει την ρομαντική κομεντί «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Χιου Γκραντ.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x