Media

Media: Οι μεταδόσεις Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και των ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Ο Ολυμπιακός ανοίγει απόψε το χορό των ελληνικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική της ευρωλίγκας.

Η προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην Νταρουσάφακα στην Τουρκία θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1. Τρεις ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 22.00 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Στράτου Περπέρογλου με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports2HD. Τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας για την ίδια διοργάνωση είναι τα: Ερυθρός Αστέρας – Ζάλγκιρις (21:00, Novasports 3HD) και Μπασκόνια – Γαλατάσαραϊ (22:00,Novasports 3HD).

Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα βρίσκεται παντού και αυτό το γεμάτο τριήμερο αρχής γενομένης σήμερα στις 19.00 στην Κωνσταντινούπολη μέχρι το βράδυ της Κυριακής, όταν και θα ολοκληρωθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Με πολύ δυνατή αναμέτρηση θα δοθεί σήμερα η σέντρα στο ποδοσφαιρικό τριήμερο στην Ευρώπη που περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια με κορυφαίο το ντέρμπι της Ισπανίας. Στις 21.45 η Νάπολι φιλοξενεί την Ίντερ (COSMOTE Sport2 HD)για την 15η αγωνιστική της Serie A. Την ίδια ώρα η Καέν υποδέχεται την Ντιζόν (Novasports 4HD) για την 16η ημέρα της Ligue 1 και ένα τέταρτο νωρίτερα (21.30) η Μάιντς την Μπάγερν Μονάχου (21:30, COSMOTE Sport1 HD).

Δείτε εδώ αναλυτικά το αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας.

Από το Novasports1HD το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ο Παναθηναϊκός με τον Μαρίνο Ουζουνίδη-πλέον- στον πάγκο του φιλοξενεί την Κυριακή τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Super League σε ένα ματς που και οι δύο θέλουν θετικό αποτέλεσμα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τους κλυδωνισμούς που τους προκάλεσαν. Σέντρα στη Λεωφόρο στις 19.30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας την Κέρκυρα (19.30, Novasports2HD) και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή στο «Καραισκάκη» τον Λεβαδειακό (Novasports2HD). Τα υπόλοιπα ματς είναι:

Πλατανιάς - Πανιώνιος (Σάββατο στις 15.00, Novasports3HD), Βέροια – Παναιτωλικός(Σάββατο στις 17:15, Novasports1HD), Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή στις 17:15 Novasports2HD), Λάρισα – Ατρόμητος (Κυριακή στις 17.15, Novasports3HD). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΣ Γιάννινα (19.30, Novasports1HD).

H 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League
Με κοινή ώρα έναρξης όλοι οι αγώνες του Σαββάτου για την Stoiximan.gr Basket League. Το τζάμπολ θα δοθεί στις 17.00 με το COSMOTE Sport4HD να καλύπτει το AEK-Κόροιβος , το Novasports4HD το Άρης – Κολοσσός H Hotels και τέλος το Novasports2HD σε παράλληλη μετάδοση τα: Απόλλων Πατρών Carna – Δόξα Λευκάδας, Κύμη Seajets – ΠΑΟΚ, Ρέθυμνο Cretan Kings – Προμηθέας Πατρών. Λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού οι αναμετρήσεις με Τρίκαλα και Λαύριο αντίστοιχα θα διεξαχθούν τη Δευτέρα.

ΠΑΟΚ -Ηρακλής στο βόλεϊ
Από το Novasports5HD θα καλυφθεί την Κυριακή στις 16.00 το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι
Το ποδοσφαιρικό «Clasico» είναι το ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στον πλανήτη κάτι που αναμένεται να γίνει και το απόγευμα του Σαββάτου. Στις 17.15, θα δοθεί η σέντρα στο Καμπ Νου, όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι τη φετινή χρονιά και το COSMOTE Sport2HD θα καλύψει ζωντανά όλα όσα θα γίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Το ίδιο κανάλι θα έχει από τις 16.00 pregame εκπομπή.

Την ίδια ημέρα ντέρμπι έχουν, όμως, και στην Αγγλία με την δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι, να υποδέχεται την πρωτοπόρο Τσέλσι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που μαζί με την Λίβερπουλ ακολουθούν κατά πόδας με μόλις ένα βαθμό πίσω την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, θέλει νίκη για να πιάσει κορυφή. Σέντρα στο «City of Manchester Stadium» στις 14.30 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE Sport1HD. Φυσικά στις 13.00 θα υπάρχει pregame εκπομπή και για αυτό το παιχνίδι από το κανάλι που θα έχει και την μετάδοσή του.

Από τα υπόλοιπα ματς του Σαββατούριακου επιλέξαμε για το Σάββατο τα: Γρανάδα-Σεβίλη (14.00,COSMOTE Sport7HD), Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ (16.30, COSMOTE Sport1HD),Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (19.30,COSMOTE Sport1HD),Λειψία-Σάλκε (19.30, COSMOTE Sport3HD),Γιουβέντους-Αταλάντα (21.45,COSMOTE Sport1HD) και Ατλέτικο Μαδρίτης-Εσπανιόλ (21.45,COSMOTE Sport2HD).

Από τις Κυριακής ξεχωρίζουν τα: Μπέτις-Θέλτα (13.00, COSMOTE Sport2HD), Μίλαν-Κροτόνε (13.30,COSMOTE Sport7HD),Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (15.30,COSMOTE Sport1HD), Λάτσιο-Ρόμα(16.00,COSMOTE Sport5HD), Ντάρμσταντ-Αμβούργο (16.30,COSMOTE Sport3HD),Μπιλμπάο-Έιμπαρ (17.15,COSMOTE Sport2HD), Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18.00,COSMOTE Sport1HD), Άουγκσμπουργκ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (18.30,COSMOTE Sport3HD), Φιορεντίνα-Παλέρμο (21.45,COSMOTE Sport1HD) και Βαλένθια-Μάλαγα (21.45,COSMOTE Sport2HD).

Ρεκόρ στα νεανικά κοινά για το «Voice» στον ΣΚΑΪ
Με εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης συνεχίζει το «The Voice» στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, στο επεισόδιο της Τετάρτης σημείωσε ρεκόρ στα νεανικά κοινά που έφθασε έως και 43,6% ενώ και στο γενικό σύνολο το μέσο όρο τηλεθέαση κινείται σταθερά πάνω από το 20% σε κάθε επεισόδιο.

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Μουσική σύνοδος κορυφής
Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Γιάννης Ζουγανέλης συναντιούνται και ερμηνεύουν αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια μέσω της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Σάββατο στις 22.00 στον Alpha.

Συνέντευξη Προκόπη Παυλόπουλου στην ΕΡΤ
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στον Βασίλη Ταλαμάγκα και στην εκπομπή «Επωνύμως», την Κυριακή στις 11:00 στην ΕΡΤ1.

Ο Γιώργος Νινιός στο «Traction»
Την Κυριακή στις 16.30 στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Στεφανής και η εκπομπή «Traction» συναντούν τον ηθοποιό Γιώργο Νινιό.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x