Media

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο

Και αυτό το Σαββατοκύριακο το ραντεβού σου είναι με τον ΣΠΟΡ FM 94,6. Κράτα τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσεις φάση από την αγωνιστική δράση του διημέρου.

Σπουδαία παιχνίδια στη Σούπερ Λίγκα, μεγάλες αναμετρήσεις στην Basket League, φουλ δράση στη Football League αλλά και στη Γ’ Εθνική.

Άκουσέ τα όλα στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Όλα τα γκολ, όλες οι αντιδράσεις, το ρεπορτάζ από τους αγώνες αλλά και σχόλια, επικοινωνία πάντα με τη σφραγίδα του κορυφαίου αθλητικού ραδιοφώνου. Και φυσικά όλα τα στοιχεία από τα σπουδαία ματς των ξένων πρωταθλημάτων. Οι μάχες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και όχι μόνο περνούν από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

Ακούστε live την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να περάσει αλώβητος από την έδρα της ανεβασμένης Κέρκυρας το Σάββατο στις 19:30. Περιγράφει από το νησί των Φαιάκων ο Γιώργος Θεοδώρου.

Την Κυριακή η δράση κορυφώνεται με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζονται σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Στις 15:00 η ομάδα του Μπέντο φιλοξενεί στο «Καραϊσκάκης» τον φιλόδοξο Παναιτωλικό ενώ στις 18:00 το λαβωμένο σύνολο του Σφαιρόπουλου μάχεται στο κλειστό της Πυλαίας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός δίνει διπλή μάχη σε θεσσαλικό έδαφος. Στις 16:00 η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα των Τρικάλων και στις 19:30 αυτή του Μαρίνου Ουζουνίδη κοντράρεται με την πάντα επικίνδυνη Λάρισα. Περιγράφουν από την ΑΕΛ FC Αρένα, Νικόλας Βασιλαράς και Δημήτρης Πετρωτός.

Και όταν το αγωνιστικό διήμερο γίνεται… τριήμερο η επιλογή είναι πάλι ΣΠΟΡ FM 94,6. Μείνετε συντονισμένοι για να ακούσετε live όσα θα γίνουν τη Δευτέρα στις 19:30 όταν η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο ΟΑΚΑ τον εξαιρετικό φέτος ΠΑΣ Γιάννινα. Μη χάσετε τη σπουδαία αναμέτρηση σε περιγραφή Κώστα Μιαούλη.

Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη τη δράση άκουσέ την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x