Viral

Μοντέλο OnlyFans: «Είμαι περήφανη Χριστιανή, ο Θεός με έστειλε για να κάνω πορνό»

Η Κόρτνεϊ Τίλια χαρακτήρισε... θεϊκή αποστολή το έργο της να προσφέρει πορνό περιεχόμενο μέσα από το OnlyFans.

Ιερό καθήκον της θεωρεί το αποκαλυπτικό περιεχόμενο που προσφέρει μέσω από την πλατφόρμα OnlyFans στους συνδρομητές της η Κόρτνεϊ Τίλια.

Η 35χρονη εργαζόταν ως καθηγήτρια σε λύκειο στο Λος Άντζελες, μέχρι να αποφασίσει να τα παρατήσει για να το γυρίσει στο soft πορνό. Μάλιστα, θεωρεί πως γι' αυτή την αποστολή την προορίζει ο Θεός.

«Είμαι περήφανη Χριστιανή, ο Θεός με έστειλε για να κάνω πορνό. Το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο: είμαι εδώ για να γίνω πορνοστάρ. Με αυτόν τον τρόπο τον υπηρετώ. Πριν αρχίσει το OnlyFans ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου και τον Θεό. Δεν ήξερα ποια ήταν η αποστολή μου στη γη και πώς θα έπρεπε να βοηθώ τους άλλους. Πλέον όμως νιώθω πως είναι η αποστολή μου να απελευθερώσω τις γυναίκες από την ντροπή για την σεξουαλικότητά τους», δήλωσε η Αμερικανίδα, που εγκατέλειψε τη διδασκαλία με τις ευλογίες του συζύγου της.

Και δεν τους έχει πάει άσχημα, αφού μέσα σε τρία χρόνια από την έναρξη της ενασχόλησής της με το OnlyFans κέρδισε το πρώτο της εκατομμύριο. «Θα έπρεπε να δουλεύω 25 χρόνια για να βγάλω αυτά τα χρήματα ως καθηγήτρια», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x