Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

ΑΝΤ1-Nova: Οι «ελληνικές» μεταδόσεις στο Europa League!

Τα προκριματικά (ως και τα πλέι-οφ) του Europa League θα καθορίσουν το πλαίσιο μεταδόσεων με ελληνικό ενδιαφέρον του Europa League από ΑΝΤ1 και Nova.

Αναφερόμαστε στους ομίλους της διοργάνωσης, οι οποίοι κάνουν πρεμιέρα στις 19 Σεπτεμβρίου και θεωρητικά μπορεί να συμμετάσχουν από καμία (το αρνητικό σενάριο) μέχρι και τέσσερις ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά: Ο ΠΑΟΚ υπάρχει περίπτωση να περάσει τους «σκοπέλους» του γ' προκριματικού γύρου και των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει μέρος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Όπως, όμως, υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει κάτι τέτοιο οπότε είτε θα σταματήσει πρόωρα η ευρωπαϊκή του πορεία, είτε θα πάει στους ομίλους του Europa League.

Ξάνθη, Ατρόμητος και Αστέρας Τ. θα πάρουν μέρος στα προκριματικά του Europa League κάτι που σημαίνει ότι στους ομίλους μπορεί να υπάρχουν από καμία έως και οι τρείς.

Με δεδομένο ότι ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να έχει την πρώτη επιλογή στις μεταδόσεις των ομίλων, αν στους ομίλους πάρει μέρος μία ελληνική ομάδα, το παιχνίδι της κάθε αγωνιστική θα το δείχνει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Από εκεί και πέρα, οι μεταδόσεις πάνε στη Nova που συνεπάγεται ότι όσο περισσότερες ομάδες βρίσκονται στους ομίλους του Europa League τόσο θα αυξάνονται και οι μεταδόσεις με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον του συνδρομητικού της Κάντζας.

Γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, ότι στο ακραίο σενάριο, στους ομίλους του Europa League μπορεί ο ΑΝΤ1 να έχει ένα και η Nova τρία «ελληνικά» παιχνίδια.

Όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν το γιατί τα προκριματικά της διοργάνωσης έχουν και τεράσιο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Θυμίζουμε δε ότι στο Europa League η κεντρική διαχείριση (σε αντίθεση με το Τσάμπιονς Λιγκ όπου αρχίζει στα πλέι-οφ) ξεκινάει στη φάση των ομίλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x